Молитва, щоб улюблений любив без пам’яті

Молитва, щоб улюблений любив без пам'яті

Кожен хоче любити і бути коханим — така вже людська природа. Ми всюди шукаємо любов, намагаємося її зберегти і страждаємо, коли втрачаємо. Щоб отримати своє особисте щастя, багато хто вдається до привороту, але це магія загрожує страшними наслідками.

Молитва, щоб улюблений любив — це навіть не заклинання, це прохання, з якою звертається людина до вищих сил, щоб підвищити свої шанси на відносини з тим чи іншим об’єктом.

Короткий зміст:

Як правильно підносити прохання до небес?

Молитва на любов — це посил, прохання, з якою людину звертається до вищих сил. Тут дуже важливий посил, намір і бажання, а не точний порядок слів. Слова молитви не повинні бути в точності такими ж, які вони вказані в джерелі. Зовсім не обов’язково заучувати текст молитви напам’ять, можна просто сказати щось схоже з почуттям і від серця.

Для прочитання молитви потрібно вибрати тихе, спокійне місце — це може бути кімната в квартирі або відкритий простір на природі. Головне, щоб в цей момент ніхто ненароком не завадив обряду. Необхідно заспокоїти свій розум, зосередитися і викликати в голові образ тієї людини, в якого ви закохані. Утримуючи цей образ починайте повільно і тихо читати молитву, надаючи значення кожному слову.

При бажанні можна читати молитву, стоячи в церкві або вдома перед іконою. У цьому випадку після прочитання молитви необхідно перехреститися. Для більшого ефекту можна повторити молитву кілька разів.

Також потрібно пам’ятати, що Молитва чарівним чином нічого не вирішить. Якщо в серці об’єкта є симпатія чи інші теплі почуття до прохачеві, то молитва спрацює, але якщо його серце зайняте кимось іншим — тут вже нічого неможливо зробити.

Молитва люблячих сердець

Буває таке, що відносини згасають, почуття слабшають, тоді на допомогу прийде ця молитва. Ця молитва змусить вашого коханого краще ставитися до вас, сильніше любити і поважати.

«Молю вас, ангели білі, в ім’я Ісуса Христа і Всіх Святих на небі, помоліться за (ваше ім’я) і (ім’я обранця (ці)). Врозуми раба Божого (ім’я обранця) та вручи йому любов мою вічну та вірну, розтопити його в серце лід і наділи вогнем полум’яним, непотухающім. Молю, милосердні, допоможіть створити (ваше ім’я) і (ім’я обранця) сім’ю міцну і щасливу, допоможіть (ваше ім’я) і (ім’я обранця) стати вірними дружиною і чоловіком, матір’ю і батьком дітей хороших та гожа. Благословіть союз двох люблячих сердець і віддайте їм життя спільну. Все у владі і руках Бога милостивого, упокорююся перед його волею! Амінь. Амінь. Амінь.»

Ще один варіант:

«Союзом любові всіх ангелів і апостолів, Боже, з’єднай дві душі рабів твоїх — (ваше ім’я) і (ім’я обранця (ці)). Наділи цей союз фортецею духу і смиренням, заповідей Твоїх. І так з’єднає нас любов земна і небесна, молитвами Богородиці і Всіх Святих.»

Щоб чоловік любив тільки мене

При прочитанні цієї молитви потрібно покласти праву долоню на серце, трохи натиснути і вимовити:

«Перед тобою, Боже, стою я, раба твоя смиренна (ваше ім’я), і серце своє Тобі відкриваю. Прошу Тебе, мабуть мене земної любов’ю і пристрасної ніжністю, бо серце моє черствіє без любови цієї. Прошу Тебе, відкрий мені шлях до рабу Божому (ім’я обранця), моєму улюбленому. Так засяє наша життя щирою любов’ю і світлом, Нехай же знайдемо ми безсмертя і після смерті. Благослови і направ мене, Боже, уповаю на твоє милосердя! Амінь.»

Змова на річ

Крім молитов існують і Змови білої магії, які допоможуть налагодити відносини між подружжям.

Ця змова на річ, Дозволить вам розпалити почуття сильніше, він змусить партнера думати про вас, не зраджувати, дзвонити і тужити в розлуці. Ця змова застосуємо як для чоловіка, так і для дружини.

Предмет, на який буде зачитуватися молитва, може бути будь-який, але краще вибирати таку річ, яка перебувала в близькому контакті з ці людиною — Гребінець, хустку, кільце або ланцюжок, зубна щітка і інше.

Проводити ритуал краще в темний час доби. Для цього потрібно влаштуватися в тихому, зручному місці, запалити свічку і покласти перед собою предмет улюбленого. Дивіться на річ і подумки візуалізують свого обранця і повільно, вдумливо промовляти:

«У страшній чорної розлуці всі мости спалюються, а ти не пали, ти будь поруч зі мною. Візьмеш штучку в руки, і негайно світ твій похитнеться, серце заб’ється, земля перевернеться від сильної любові твоєї до мене. Чи не буде твій світ тепер колишнім, що не будуть самі прекрасні діви (мужі) для тебе привабливі, тільки до мене ти матимеш потяг. Так прийди ж до мене, так полюби ж мене, як я люблю тебе. На віки вічні! Амінь.»

Ось ще один змову, для того, щоб чоловік дружину любив більше життя, хотів її і завжди був поруч.

Для цього ритуалу знадобитися хороше, не міцне, червоне вино. Влаштуйте романтичну вечерю для свого чоловіка, налийте йому вино і наговорите на нього ці слова:

«На вино наговорюють слова чарівні, щоб раб Божий (ім’я чоловіка) бажав мене, рабу Божу (Ваше ім’я), щоб обожнював (ім’я), спати укладався з мріями про мене і піднімався теж, щоб тіло моє йому бажано було, щоб азарт юнацький у нього прокинувся. Амінь.»

Щоб домогтися розташування дівчини

Молитва, щоб дівчина полюбила хлопця.

«Ляжу я, раб Божий (ваше ім’я), так встану, та помолюся на славу Твою, та піду від дверей до дверей, від воріт до воріт, до поля до поля, від моря до моря, та знайду я свою справжню, свою щиру, свою діву прекрасну (ім’я обраниці). Так піду я в чисте поле під зірки світлі, сині і знайду я три дороги: одна дорога йде до річки швидкої, річці чистої, інша дорога йде до каменя чорному, жаркому, третя дорога веде до дерево тужливого, темному. Виберу я третю дорогу і піду по ній. І прийду я до дерева темного і в наметах я в цьому дереву свою тугу за діві прекрасної, і зацвіте то дерево квітами різними і прекрасними. І тоді діва прийде до тями від сну свого наяву і зрозуміє вона, що життя їй не життя без мене, молодця прекрасного і правильного. І так скріплять нас узи міцні-міцні, та перешкод між нами немає ніяких, ні гроз, ні бід, ні втрат. Амінь. Амінь. Амінь.»

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: