Як зняти порчу молитвою, молитва від пороблень Пантелеймону Цілителю

Навіть слабка порча може неабияк зіпсувати життя негараздами. А вже сильні енергетичні удари здатні надовго вибити з колії кого завгодно і позбавити нормального, щасливого життя.

При цьому порчу не завжди наводить заздрісна сусідка або розлучниця. Порча може бути навіть зроблена випадково: якщо людина з сильною енергетикою або, що ще гірше, родич по крові побажав вам зла. Можна невдало наступити на ногу в транспорті або не поділити спадок, а потім боротися з наслідками отриманих у відповідь прокльонів не один місяць.

Короткий зміст:

  • Розпізнаємо порчу
  • Захищаємось від порчі
  • Молитва від поробок
  • Молитва Ісусу Христу
  • Молитва до Божої Матері
  • Розпізнаємо порчу

    Як зняти порчу молитвою?

    Саме найважливіше — не приписувати будь-які свої невдачі злим силам. Іноді ми схильні шукати собі виправдання, не діяти тоді, де необхідно зрушити справу з мертвої точки, або таємно радіти чужим негараздам, хоча вони ні на крок не наближають до щастя і благополуччя нас самих.

    Але стається і так, що негативний наліт минулих днів досить відчутно псує життя. Приводів запідозрити недобре багато:

  • Почастішали хвороби близьких;
  • Погіршало власне самопочуття;
  • Йдуть невідомо на що гроші;
  • Відчуття, що ви розбиті, не на своєму місці, не на вірному шляху;
  • Постійні проблеми в особистій сфері;
  • Конфлікти з тими людьми, що завжди були вашою опорою;
  • Матеріальні ознаки порчі — шпильки в двері, сіль на порозі і так далі.
  • Якщо ви вже всі сили кинули на те, щоб домогтися свого розквіту, поліпшити своє життя і життя рідних, а замість досягнень лише набиваєте шишки, можливо, хтось просто не побажав бачити вас щасливою людиною. І тоді порчу необхідно зняти.

    Захищаємось від порчі

    Енергетика людей розвинена по-різному. Не всі здатні впоратися з порчам. Вона може супроводжуватися зловмисними діями, наговорами, плітками і підступами, і тоді жити дійсно стає неможливо. Особливо, якщо людина, яка зазнає впливу, має світлу душу, але недостатньо міцну в протистоянні цьому злу. Необхідно діяти, поки втручання ззовні не привело до великої біди.

    Позбавитись від порчі можна різними способами. Дуже часто люди йдуть знімати порчу і прокляття до ворожок і екстрасенсів, та ще й просять повернути кривдникові заподіяне зло. У такі хвилини існує небезпечна спокуса — судити людину, діяти за принципом «око за око».

    Екстрасенс, як будь-яка людина, може помилитися, і тоді ви станете причиною того, що зло пішло далі по людям. А ритуали, що проводяться з такою ж метою самостійно, взагалі дуже ризиковані, так як визначити того, хто псує вам життя, буває складно. Це далеко не завжди неприємна людина: вона може лицемірити і посміхатися вам в обличчя, а може і зовсім вас не знати. Не намагайтеся взяти на себе роль Бога і визначати, кому і за що необхідно страждати і нести відповідь.

    Щоб зняти порчу, церква користуватися молитвами. Звернення до Бога буде набагато більш дієвим засобом, щоб зміцнити свій дух і навчитися протистояти злу. Молитви не робляться «на повернення зла», ними ви просите Бога про захист, і Небеса самі вирішать, якого покарання заслуговує ваш недруг. А вам вони допоможуть стати краще і сильніше, захистять від бід і підкажуть, як знайти в житті свій шлях до щастя.

    Між іншим, пропонуємо вам кілька варіантів молитов від пороблень, які є ефективними та перевірені часом. Для цього потрібно перейти на окрему статтю сайта ukr-1.com та прочитати її. Там є кілька варіантів, впевнені, що ви обов’язково знайдете такий, що допоможе вам впоратися із наслідками вже зроблених пороблень та не допустити появи нових.

    Молитва від поробок

    Кращі молитви, якими ви можете скористатися — це відчитати «Отче наш» і звернутися до свого Ангела-охоронця. Першою молитвою варто починати всі звернення до Всевишнього, а молитва ангелу допоможе вам донести до Небес свої слова і сподівання.

    Надалі ви можете замовити Молебень проти завданих вам зла і шкоди, як словом, так і ділом. Молебень можна замовити у будь-якій церкві.

    Дієвими проти порчі будуть молитви Миколі Чудотворцю, оскільки йому можна молитися про самі, здавалося б, нездійсненні прагнення. А якщо порча торкнулася сфери здоров’я, наприклад, віддається пияцтвом чоловіка, помоліться також Пантелеймону Цілителю.

    Молитва Пантелеймону Цілителю для зняття порчі

    «До тебе, як безкорисливого лікаря, утішника скорботних, збагачувача незаможних, вдаємося ми нині, святий Пантелеймон. Мистецтву лікарському добре навчившись, у Христа ти увірував і, від Нього прийнявши дар зцілення, безкорисливо хворих зціляв. Багатство все своє жебракам, убогим, сиротам і вдовам роздаючи, в кайданах їх ти відвідував, святий мученик Христовий, і лікуванням, розмовою і милостинею втішав їх. За віру в Христа різноманітні випробувавши муки, ти на мечем був усічений, і перед кончиною своєю, з’явившись, Христос найменовував тебе Пантелеймоном, тобто Всемилостивим, тому що дав тобі благодать завжди милувати всіх, хто до тебе в будь-яких обставинах і скорботі звернувся. Почуй нас, з вірою і любов’ю вдаються до тебе, святий великомученик, бо ти від самого Христа Всемилостивим був названий, та в житті своєму земному одному лікування, іншому милостиню, іншому розраду подавав, нікого не відпускаючи від себе без благодійства. Так і нині, не відкинь, і не залишай нас, святий Пантелеймон, але прислухайся й поспішай на допомогу нам; від усякої скорботи і хвороби зціли і вилікуй, від бід і напастей звільни, і в серця наші пролий розраду Божественну, щоб здорові будучи тілом і духом прославили ми Христа навіки. Амінь.»

    Відео версія молитви Пантелеймону Цілителю від порчі

    Під час молитви ви повинні щиро просити про допомогу, лише тоді вона подіє і допоможе зняти порчу. Якщо ви не впевнені у своїй щирості, то краще підіть до церкви і спробуйте помолитися там, адже у приміщенні церкви буди нещирим дуже важко.

    Молитва Ісусу Христу

    Дуже сильними молитвами є звернення до Ісуса Христа. Саме він спокутував своєю кров’ю гріхи всього живого на планеті, тому він завжди допоможе тим, хто просить. Особливо ефективними вважаються молитви, в яких міститься звернення до Ісуса Христа і до Святої Богородиці.

    Слова однієї з молитов звучать наступним чином:

    «Господи Милостивий і Великодушний Ісус Христос, Син Божий. Допоможи мені, рабу Божому (власне ім’я) очиститися від злісної і важкої заздрості недругів і ворогів, не занур мене в скорботні і сумні дні. Вірую в тебе щиро всією душею і зі святістю в серці. Усередині молю тебе, Господи, про прощення всіх моїх земних гріхів. Каюсь я, раб Божий (власне ім’я) у гріховних помислах, про які думаю і здійснюю у порочних справах, коли забуваю я про православну віру. Вибач мене, Господи, за такі гріхи, та нехай за це сильного покарання не буде. Не гнівайся також на недругів моїх, які прагнуть нашкодити мені, а заздрість їх нехай їм і повернеться. Амінь».

    Молитися потрібно дуже ретельно, бажано тричі на день. Чим частіше ви будете це робити, тим швидше вдасться позбутися від негативної програми.

    Як усунути згубний вплив чорної магії?

    Ця молитва дозволяє усунути згубний вплив чорної магії. Для того, щоб посилити її дію, читати потрібно в особливій обстановці (тобто, коли вам ніхто не заважає і у вас немає негативних думок). Крім того, таким обрядом можна поставити надійний захисний бар’єр проти негативу, який не зможе пробити навіть найсильніша порча.

    Звучить вона так:

    «Милостивий Ісус Христос, Божий Син і Пресвята Богородиця, а також всі престоли Святі, всі ангели і архангели, всі херувими і серафими я, раб Божий (ваше ім’я) всім вам низько вклоняюся. Прощення прошу у всіх гріхах земних вільних або невільних. Господи Всевишній, прийми моє каяття і відпусти всі гріхи мої відомі й невідомі. Славлю тебе і прошу очищення для своєї душі. Визволь мене, Господи, від ока чорного людини лихої, від її недобрих слів. Сподіваюсь на всі сили небесні і допомоги для себе прошу. Амінь».

    Молитва до Божої Матері

    Існує ще одна дуже сильна молитва від пороблень. Але її особливість полягає в тому, що її можна читати тільки на себе. Тобто, не на чоловіка чи дітей, а для себе. Звучить вона так:

    «Я, раб Божий (ваше ім’я) звертаюся, Господь Бог, до тебе, ти мій заступник і рятівник. Також за допомогою я звертаюся і до тебе, Свята Богородиця, Матір Христова, допоможи мені. Я молитвою сильну хворобу, що вороги наслали, від себе прибираю, словами святими її заклинаю. Нехай вона зникне, кров мою не п’є і кістки мої білі не ламає. Іди, хвороба погана, від раба Божого (ваше ім’я) геть. Виганяю тебе словом святим в ліси чорні, в луки розлогі, в густі зарослі. Від мене все наговорене піди назавжди, у гадюку чорну і стару вселися, скільки хочеш в ній живи. Геть тебе виганяю і більше до себе не повертаю. Амінь».

    Таку молитву рекомендується читати щоранку. Обов’язково слід спостерігати за своїм самопочуттям, воно підкаже вам, коли негатив буде знято.

    Коментарі відвідувачів

    Леонід

    Я ніколи не вірив у ці штуки, адже вважаю себе сучасною та освіченою людиною, маю вищу освіту і до церкви ставлюсь з деяким скепсисом. А от дружина моя іншої думки і хоч вона також до церкви ходить хіба що на Пасху, але знає більше за мене. Коли у мене почалась полоса невдач, як на роботі, так і у здоров’ї, я доволі довго не міг її подолати. Наче як щось заважає!

    Це продовжувалось місяці із два, поки дружина із скандалом не витягла мене до себе у село (вона там народилась, а живемо ми у Києві) і у селі її мати привела до мене так звану «бабку». Та покатала яйця і сказала, що на мені є поробки, заздрість від друзів, точніше, від когось одного. Бабка дуже довго читала якісь молитви старослов’янською мовою, якусь травичку палила: я наче до шамана потрапив! Тоді вона сказала, що сьогодні людина, яка зробила на мене поробку, почне шукати зі мною зустрічі.

    За дві чи три години мені подзвонила дружина одного з друзів і стала запрошувати до них у гості. Я відмовився, вона дуже хотіла зустрітися, наполягала, моя дружина в цей час була поруч і зрештою вирвала у мене з рук телефон, відключила його. почали телефонувати їй, тоді вона свій телефон вимкнула.

    Наступного дня бабка сказала, що порча втрачає свою силу і що мені потрібно буде кілька тижнів почитати молитву Пантелеймону Цілителю. Десь за тиждень проблеми зникли наче самі собою, без мене вирішились, а довготривала хвороба відступила. Після цього я вже більш серйозно відношусь до молитов, хоч у церкву досі не ходжу. До речі, друг просто зник із мого життя, зустрічаємось із ним вкрай рідко. Бабка розказала мамі моєї дружини, що друг сам знаходиться скоріш за все під дією привороту.

    Людмила

    Порча — це дуже небезпечно, я сама із нею стикнулася і дуже довго не могла зрозуміти у чому справа. З якогось моменту у житті мені стало різко не щастити, та і здоров’я погіршилось, якісь застуди постійно переслідували. Оскільки це почалося взимку, то я спочатку навіть не звернула на це уваги. Але проблеми не зникали, застуда стала хронічною, подруга притягла мене до якоїсь знайомої, яка вміє бачити магію і вона сказала, що мені пороблено. Я одразу повірила, мені провели кілька ритуалів із яйцями і чорна смуга пройшла.

    Марина

    Я кілька раз зверталась до Пантелеймона у молитві. Роблю це тоді, коли мені потрібно не тільки позбавитись від порчі, але і тоді, коли я просто думаю, що потрібна його допомога у житті. Молитва від пороблень діє і як допомога від труднощів. Молюся я лише вдома, але перед іконою Пантелеймона і запалюю церковну свічку. Помітила, що потрібно молитися сім днів і лише тоді відчуваю полегшення. Як зняти порчу молитвою із гарантією? Не знаю, мені допомагає молитва Пантелеймону.

    Костянтин

    Можна ходити до церкви та молитися вдома, це також є дієвим способом для того, щоб позбутися негативної програми, яку використали проти вас погані люди. Моя жінка кожну неділю ходить до церкви на службу, все робить так, як потрібно, і за кілька останніх років жодного разу до моєї родини не причепилась якась порча чи щось подібне. А от раніше бувало таке. Краще раз на тиждень сходити у церкву і точно знати, що вас, вашу родину захищає сам Бог.

    Таємниці імен, снів, зірок

    Зараз ви знаходитесь тут:

    Можливо, вас зацікавить: