Молитва Матрони Московської про гроші і про допомогу в роботі

Молитва Матрони Московської про гроші і про допомогу в роботі

У багатьох людей бувають періоди в житті, коли одна напасть слідує за іншою. Проблеми з роботою і бізнесом, а також позбавлення роботи можуть ввести в людини в апатію і зневіру.

Ми живемо в світі, тому гроші в потрібній кількості, одержувані за сумлінно виконану роботу, необхідні для нормальної і спокійного життя.

Це розуміли, в тому числі, і святі люди, тобто максимально наближені до Бога. Тому Матушка Матрона Московська і після своєї смерті ніколи не відмовляється допомагати, якщо її попросити про це.

Короткий зміст:

Хто така Матрона?

Матрона Московська, або Матронушка — так ласкаво називають в народі ясновидицю, канонізованих після смерті. Вона народилася в кінці XIX сторіччя в дуже бідній сім’ї в селі Себине Тульської області. Від народження була сліпою, але при хрещенні над купіллю з’явилася благодатна біла димка, і священик передбачив, що дівчинка осяяне святістю.

Він мав рацію, тому що Господь подарував Матрони справжнє духовне бачення. Незважаючи на те, що в юному віці у дівчини віднялися ноги, вона продовжувала приймати народ, який просив її про допомогу перед Всевишнім.

Після смерті Свята Матрона Московська продовжує допомагати всім людям, які щиро і з зламаносердим моляться їй.

Тому якщо у вашому житті виникли такі проблеми:

І якщо ви зневірилися вирішити їх самостійно, то Матрона Московська неодмінно допоможе при зверненні до неї з молитвою.

Як просити про допомогу в роботі?

Якщо ви втратили або не можете знайти для себе гідну вакансію, не варто чекати моменту, коли страх перед майбутнім почне руйнувати вашу душу. Зверніться по допомогу до Московської Старице Матрони з сильною Молитвою «Про роботу»:

«Свята блаженна наша Мати Матрона, допоможи святими твоїми молитвами рабу Божому (ім’я) знайти роботу зручну для спасіння і зростанню духовному, щоб багатіти йому в Бога і не марнувати своєї душі до мирське — суєтне і гріховне. Помози йому знайти милостивого роботодавця, що не зневажає заповіді і не примушує тих, хто працює під керівництвом його до робіт у дні недільні і святих свят. Так, захистить Господь Бог раба Божого (ім’я) на місці праць його від всякого зла і спокуси, нехай буде праця цього йому для порятунку, Церкви й Батьківщині на користь, батькам на радість. амінь»

Якщо молитву читає за себе жінка, то слід читати її від свого обличчя, змінюючи чоловічий рід слів в молитві на жіночий.

Уже після вдалого влаштування на роботу спокійному плину життя можуть заважати:

В такому випадку до Матінки Матрони звертаються з молитвою «Про допомоги»:

«Про блаженна, Мати Матрона, вислухай і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі, навикшая у всьому житті твоєму прііматі і вислушіваті всіх стражденних і скорботних, з вірою і надією до твого заступництва і допомоги вдаються швидке поможеніе і чудесне зцілення всім подавающі; та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, бентежним в многосуетном цім світі і нігдеже обретающим розради і співчуття в скорботах душевних і допомоги в болезнех тілесних; зціли хвороби наші. Боронь від спокус і мучительства диявола, пристрасно воює, допоможи донести життєвий свій Хрест, знести всі тяготи житія і не потеряті в ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших зберегтися, надія і сподівання на Бога міцну имети і нелицемірну любов до ближніх; допоможи нам відійду з житія цього досягнуто Царства Небесного з усіма угіддями Богу, прославляє милосердя і доброту Отця Небесного, в Троїце славимого, Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь.»

Молитва про гроші

Також буває так, що людина дуже любить свою роботу і сумлінно її виконує, але грошей на гідне життя все одно не вистачає. В цьому випадку можна звернутися до Московської Святий з молитвою «Про гроші»:

«Сподіваюся на тебе, про Матрона Московська, і молю о помощи в важкі дні. Ти заступаєшся за праведних і наказавши грішних. Пошли мені достатку грошового і очисти мою душу від злості і жадібності. Нехай прибудуть гроші на їжу і витрати необхідної важливості. Попроси у Господа Бога милосердя і не прогневайся за мене за убогість душі. Нехай буде так. Амінь.»

Про виконання бажання

Звернення до Матінки Матрони з молитвою про виконання бажання є дуже потужним засобом впливу на навколишню дійсність. Слід зазначити, що бажання обов’язково здійсниться в разі, якщо воно корисне для душі людини і сприяє його подальшому розвитку.

«Блаженна Стариця, Матрона Московська. Допоможи мені виконати всі бажання світлі-потаємні. Збережи мене від бажань суєтних, що гублять душу і ранить тіло. Попроси Господа Бога про великодушною милості і захисти мене від скверною гнилі. Так буде воля твоя. Амінь.»

Як читати молитву в храмі і вдома?

Найголовніше при зверненні до Святої потрібно пам’ятати про щирість.

У храмі, підійшовши до образу Матрони, потрібно:

Якщо приходимо в храм з проханням про милість Божу, то милостиню потрібно подавати перед входом. Після відвідин храму милостиню подавати вже не потрібно. Жінкам до приходу додому небажано знімати хустку. Також без крайньої необхідності не варто розмовляти з сторонніми.

Для того, щоб просити допомоги у Матрони будинку потрібно обов’язково купити освячену ікону в крамниці при будь-якому Храмі. Також в кожному будинку православного християнина повинні бути присутніми ікони Спасителя, Пресвятої Богородиці та Миколи Чудотворця. Все способу слід розташовувати в кімнаті на сході або праворуч від входу.

Перед зверненням до Матрони будинку потрібно:

Свічка обов’язково повинна догоріти до кінця. Жінкам перед зверненням до святих будинку бажано покрити голову хусткою.

При проханнях про допомогу у Матрони слід пам’ятати, що завжди і на все є тільки Воля Божа. Тому не варто нарікати і ображати Святу Старицу, якщо в житті все стало складатися не так як ви розраховували. В цьому випадку необхідно відпустити свою залізну хватку і дозволити подіям йти своєю чергою. І вірити — все вийде.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: