Сильні молитви Спиридону Триміфунтському про гроші і благополуччя

Сильні молитви Спиридону Триміфунтському про гроші і благополуччя

У безвихідних життєвих ситуаціях навіть нерелігійна людина може попросити про допомогу вищі сили через молитви. Головне, знати до якого святому звернутися в тих чи інших обставинах.

Короткий зміст:

Хто такий Святий Спиридон? У чому допомагає?

Святий Спиридон (Саламинського) — шанований у православ’ї святий, що жив в четвертому столітті в місті Триміфунта. За життя займався пастуших ремеслом, потім отримав сан єпископа.

Праведник був відомий своїм незвичайним даром чудотворення, яким наділив його Бог за доброчесність і гідні вчинки.

Відомо, що він приводив грішників до покаяння, був схильний зцілювати страшні хвороби, вмів оживляти померлих і позбавляти від одержимості бісами шляхом екзорцизму, йому були підвладні сили природи. Так про що ж просять Святого?

До цього дня йому моляться щоб вирішити житлові проблеми, вигідно продати нерухомість або інше майно, знайти високооплачувану роботу або добитися підвищення, вирішити юридичні питання, які стосуються грошей або просто вибратися з убогості і боргів.

Допомагає він і в питаннях здоров’я: зцілює наркотичну та алкогольну залежність, душевні хвороби.

Молитва про поліпшення фінансового добробуту

Цю молитву рекомендується читати в церкві, ставши перед іконою Спиридона Триміфунтського. Читайте її до кінця, не відволікаючись і не перериваючи її. Щоб грошові проблеми вирішилися, краще робити хоча б невеликі посильні пожертви на церковні потреби.

Сконцентруйтеся на отриманні бажаного і прочитайте подумки або вголос такі слова:

Про Великий і пречудний святителю Христовий і чудотворче Спиридона, Керкірський похвало, всієї вселенної світильнику пресвітлий, теплий до Бога молітвенніче і всім до тебе прибігає і з вірою моляться скоропредстательний заступниче! Ти віру православну на Нікейстем Соборі посеред отців преславно було, хто б єси, ти єдність Святої Трійці чудовою силою показав єси і єретиків до кінця осоромив єси. Почуй нас, грішних, святителю Христовий, що моляться тобі, і сильним твоїм заступництвом у Господа визволи нас від усякого злого обставинах: від голоду, потопу, вогню і смертоносної виразки. Ти бо в часі життя своєї від всіх цих лих рятував єси людей твоїх: від навали агарян і від голоду країну твою зберіг єси, царя від неісцельнаго недуги позбавив і многія грішники до покаяння привів ти, мертвих преславно воскрешав єси, за святість ж житія твого Ангели невидимо в церкві співаємо і сослужащія тобі мав єси. Сице убо прослави тобі, вірного Свого раба, Владика Христос, яко вся таємна людська діяння дарова тобі разумети і облічат неправедно які живуть. Багатьом в злиднях і недостаточестве живуть ти старанно допомагав єси, люди убогі рясно під час голоду наситив єси і інамнога знамення силою в тобі жівущаго Духа Божого сотворив єси. Сице і нас не покинь, святителю Христовий, поминай нас, чад своїх, біля Престолу Вседержителя і умоли Господа, нехай дасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне житіє нехай дасть нам, смерті ж живота непостидния і мирних та й блаженства вічного в майбутньому веце сподобив нас, так вийму віддаємо славу і подяку Отцеві, і Синові, і Духові Святому, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва про благополуччя і процвітання

Архієрею Божий, святителю Спиридона, чудотворче!
Молю Тебе, раб Божий (ім’я), ісходатайствуй милість у Бога
І Спаса нашого Ісуса Христа, та молитвами твоїми подасть мені
(зміст прохання) і залишення всіх гріхів моїх. Амінь.

Рекомендується читати її 40 днів.

Але можна просто вимовляти щодня, поки не з’явиться позитивна динаміка у вирішенні вашої ситуації, а в деяких випадках почнуть відбувається справжні чудеса. А це неодмінно має статися, святий не відмовляє в допомозі тим, хто її дійсно потребує.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: