Як повернути чоловіка в сім’ю молитвами?

У житті трапляється всяке, і часом це відбувається несподівано. Якщо чоловік йде з сім’ї, його намагаються повернути різними способами, аж до застосування заговорів і чорної магії. Однак є більш простий, але водночас і найефективніший метод.

Якщо з родини йде чоловік, будь-яка приятелька порадить вам безліч варіантів, щоб його повернути. Але для початку вам потрібно визначитися, чи дійсно він вам так сильно необхідний. Цілком можливо, що він просто звільнив місце для більш достойного чоловіка, який скоро з’явиться у вашому житті.

Коли ви будете точно впевнені в тому, що хочете повернути свого чоловіка назад, то можна застосувати не тільки заговори. Молитви певним Святим допоможуть набагато швидше, і при цьому не потрібно буде звертатися до чорної магії.

Особливості молитов

Прохання про повернення чоловіка в сім’ю слід читати протягом певного часу. Однак, перш ніж приступити, дружині необхідно сходити до церкви і причаститися. Якщо з’явиться бажання висповідатися і повністю очиститися від недобрих помислів, то і це потрібно зробити.

Тільки після відвідин церкви можна приступати до молитов. Коли будете перебувати всередині, купіть кілька великих свічок. Їх потрібно запалювати під час звернення до Святих і тушкувати, коли закінчите читання. Як правило, однією свічки вистачає на кілька днів.

Молитва Петру і Февронії

Вона призначена для тих випадків, коли в родині настав розлад. і справа наближається до остаточного розриву відносин. У даній ситуації можна все налагодити, якщо попросити цих Святих про допомогу.

Пресвятої Петро і Февронія, почуйте і молитва моя про любов і спасіння. Прошу, збережіть наш шлюб в злагоді і захистіть від розставань і розривів. Зміцніть наші узи шлюбні і даруйте розуміння і повагу один до одного. Надішліть нам прощення і смиренність. Схиляюся перед вами і з вдячністю приймаю любов і допомога вашу. Амінь.

Молитву потрібно читати до тих пір, поки відношення не налагодяться. Але якщо протягом місяця позитивних змін не відбудеться, вам слід замислитися про справжню причину, по якій ви хочете зберегти даний зв’язок з партнером. Можливо у вас на думці не зовсім добрі помисли, а тоді на допомогу Вищих Сил можна не розраховувати.

Молитва Богородиці про повернення чоловіка

Коли чоловік іде з сім’ї і бачити дружину не бажає, допоможе наступна молитва. Читати її потрібно сім днів поспіль, і якщо якийсь день ви пропустили, слід почати все заново.

Пресвята Богородиця, слався. Ти та, що народила на світ Сина Божого. Ти захисниця всього живого і покровителька сім’ї. Молю тебе про поблажливість. Благослови чоловіка мого на повернення, бо я каюсь у всіх гріхах своїх і своїми проханнями очищаю душу свою. Допоможи відновити сімейне гніздо моє, зміцни дух наш і волю. Даруй любов взаємну і чисту. І захисти нас від усіх нещасть і очі поганого. Амінь.

Ці молитви є дуже потужними, але якщо в глибині душі ви затамували злобу або образу на вашого чоловіка, вони не спрацюють. Для початку ви повинні прийняти факт того, що в ваших відносинах почався розлад, і реально оцінити ситуацію. Тільки пробачивши себе і вашого партнера, ви зможете виправити становище. Довіряйте Всесвіту, відкрийтесь для любові.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: