Молитва на залучення щастя

Наші Небесні покровителі не залишають нас у скрутну хвилину. Звернені до Святих щирі молитви в силах змінити навіть найскладнішу ситуацію. І під час світлих церковних свят їх могутність воістину вражає.

Різдво, Хрещення, Великдень — всі ці урочисті події традиційно супроводжуються молитвами і службами в храмах. У такі дні енергетика Світу набагато сильніше, тому прохання про допомогу обов’язково буде почута на Небесах. Тільки пам’ятайте: просити треба щиро, всім серцем увірувавши в Бога і не маючи ніяких поганих помислів.

Молитва на щастя

Універсальна молитва на залучення успіху і щастя адресована Богородиці, тому що саме вона є нашою заступницею, заступницею перед Богом і помічницею у багатьох справах. Читати її слід на світанку або відразу після пробудження.

Пресвята Богородиця, Матір Божа, слався і благословенна будь відтепер і на віки віків. Дістану милости в цю годину, бо на тебе уповаю, ступаючи на шлях свій. Освіти його сонячним промінням, даруй благополуччям, я ж буду славити ім’я Твоє і Господа нашого, кожен свого дара супроводжуючи доброю справою, що здійснюються не з користі і таємного запопадливості. Дістану у тебе відпущення гріхів і поблажливості. Амінь.

Ці слова здатні з самого пробудження налаштувати вас на необхідний лад.

Щоб посилити молитву, не забудьте придбати церковні свічки. Їхнє світло володіє особливою силою, яка захищає від лихого будинок. А благополуччя в рідних стінах дає половину успіху. Свічки, пахощі, ароматичні масла та інші подібні речі з мирського атрибута стають частину церковного, зарядженого духовної, позитивною енергією.

Також необхідно сказати, що наведений молитовний текст ви можете використовувати і для звернення до свого покровителя, наприклад, до Ангелу Хранителю, відповідним чином злегка змінивши формулювання.

Молитва до Діви Марії може допомогти в будь-якій біді. Але це зовсім не означає, що згадувати про неї слід тільки тоді, коли труднощі обступили вас з усіх боків. Не забувайте згадувати добрими, щирими словами подяки тих, хто захищає нас і відводить стороною всяке зло. Будьте щасливі і, звичайно, натискайте на кнопки і.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: