Сильна молитва від куріння: як читати самому курцеві?

Сильна молитва від куріння: як читати самому курцеві?

Купуючи шкідливу звичку, рідко люди замислюються над тим, що колись від неї доведеться позбавлятися і наскільки це важко. Адже звичка тому і називається шкідливою, що завдає шкоди організму. Однією з таких звичок є тютюнопаління.

Існує безліч варіантів для позбавлення від цієї пристрасті, одне з них — це використання молитов як засіб побороти згубну пристрасть. Зі статті ви дізнаєтеся як читати молитву від куріння самому курцеві?

Короткий зміст:

Чи допомагають звернення до святих?

Про дієвість молитов суперечки ведуться давно: для кого-то це найсильніша допомогу і захист, а для кого-то порожні слова. Але в даному і конкретному випадку в боротьбі з пристрастю варто розглянути це питання більш детально, щоб не залишалося осаду в душі від відсутності результату.

В першу чергу молитва — це засіб духовне, в якому міститься прохання, про що б то не було до Ісуса, Святому або Матері Божої. Не варто ставитися до виголошення молитов, як до загадування бажань і заклинання, мовляв «от я прочитав молитву і по подуву вітру все сталося і далося так, як я хотів» — це не зовсім так.

У молитві укладено прохання, яке обов’язково слухає той, кому воно адресоване, але не факт, що запитував дійсно в такій формі корисно для прохача. Однак, допомога надходить понад однозначно і допомогу дійсно потрібна, просто не всі можуть це побачити, адже чекають в точності те, що «замовляли».

У боротьбі з пристрастю куріння варто пам’ятати, залишити таку тягу без достатньої кількості зусиль внутрішніх неможливо.

Куріння саме по собі має прив’язку до духовної складової людини, його навіть відносять до обжерливості — однієї з семи смертних пристрастей. Ці пристрасті тому називаються смертними, що умертвляють душу людську. Тому, щоб молитва допомогла і пристрасть відступила, варто твердо вирішити для себе про намір зробити все для усунення згубної звички.

Суть молитов така, що при неможливості терпіти нападає бажання закурити або при усвідомленні, що сил для самостійного відмови від пристрасті не вистачає, Допомога і сили просяться за допомогою молитви, яку читати повинен безпосередньо той, хто бореться з пристрастю.

Якщо бажання позбутися від пристрасті до тютюну дійсно щире, але в силу своїх слабкостей і немічний людина не в змозі здолати тягу до тютюну і при цьому щиро пробачить про допомогу в молитві, то однозначно і без всяких сумнівів допомогу прийде.

Але без власної яка додається до цього волі і, хоча б невеликих зусиль над собою і бажанням утримуватися від шкідливої звички — не допоможе жодна молитва, адже бажання залишити пристрасть в такому випадку далеко не щире.

Молитви

У Прощена неділя

Дуже хорошим приводом відмовитися від сигарет стане день прощення неділі. У цей день відбувається у всіх церквах чин прощення, заодно можна покаятися в пристрасті куріння і попросити сил для подальшого утримання. Цей день і чин прощення важливі для кидає палити тим, що це може стати початком нового життєвого етапу.

Адже є шанс залишити не тільки цей гріх, але і багато інші позаду, пробачити всіх і себе і йти далі іншим шляхом, не згадуючи про минуле.

Таїнство сповіді та Євхаристії також допоможуть і додадуть потрібний душевний настрій і сили для відмови і подальшого утримання від тютюну. Додатково для цього в Прощена неділя можна прочитати наступну молитву проти куріння:

Господи Ісусе Христе, Сину Єдинородний Безначального Твого Отця, Ти рекл пречистими устами Твоїми яко без Мене не можете нічого чинити, Господи мій, Господи, вірою обсяг в душі моїй і серце Тобою речення, що припадаю Твоєї благості: презри вся моя гріхів, і не обличи мене грішного, але сотвори зі мною по милості Твоїй. Захисти мене від ганебної і мерзенної табакокурітельной пристрасті і всю сатаніни детелей віджени від мене, і збережи мене від усякого зла. Бо твоє є царство і сила і слава з безначальним твоїм Отцем і Пресвятим Духом, нині і повсякчас, і на Повіки століть. Амінь.

Матрони Московської

Свята заступниця всієї Русі, відома великою кількістю чудес як під час свого життя, так і після смерті. До неї можна звернутися за допомогою, прочитавши звичайну молитву святий:

Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Крім цього, можна скласти свою власну прохання (для цього є спеціальне місце в молитві) і Помолитися про полегшення процесу відмови від тютюну:

Свята праведниця матінка Матрона! Всім людям ти помічниця, допоможи і мені в біді моїй (…). Не покинь мене допомогою і заступництвом своїм, моли Господа про рабі Божому (ім’я). В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Якщо хто з якихось причин не може читати традиційні молитви православної церкви, То можна скористатися наступними, адресованими цієї ж святий.

Блаженна Стариця, Матрона Московська. Я вірую свято в силу твою, щоб ти заступілась — серцево молю. Від злобного диму і тяги визволи, на Божу дорогу молитвою настав. Нехай з першої затяжки курити перестану, від злісної звички навіки полишу. Хай буде воля твоя. Амінь.

Інша сильна молитва святий:

Блаженна Матронушка, Праведна Стариця. Рятуєш ти нас від хвороб і хвороби, а я гину в курильної смоли. Відвикнути намагаюся від шкідливої ​​звички, але липнуть до рук сигарети і сірники. Молю, допоможи мені в нелегкій боротьбі, з молитвою і вірою ступаю до тебе. Нехай буде так. Амінь.

Ще одна дуже проста молитва-прохання на допомогу з боротьбою проти куріння:

Матрона Московська, Блаженна Стариця. У гріховному палінні я потопаю, себе та інших кожен день заражаю. У безсиллі цьому зі звичкою борюся, щоб ти допомогла мені, серцево молюся. Хай буде воля твоя. Амінь.

Кожну молитву Читайте не менше 3 разів, накладаючи на себе хресне знамення.

Преподобному Амвросія Оптинського

Старець Оптинський не раз пояснював, що собою являє тютюнопаління та як воно впливає на душу людини. Можна попросити цього небесного заступника допомогти позбутися від пристрасті куріння. Ось текст молитви:

Преподобний отче Амвросій, ти, ми маємо відвагу перед Господом, умоли Велікодаровітого Владику подати мені швидку допомогу в боротьбі з нечистою пристрастю. Господи! Молитвами угодника Твого, Преподобного Амвросія, очисти мої уста, оцеломудрі серце і Насити його пахощами Духа Твого Святого, так відбіжить від мене далеко зла тютюнова пристрасть, туди, звідки прийшла, у черево пекла.

Звернення до Пресвятої Трійці

Можна звертатися за допомогою безпосередньо до Бога в цій молитві:

Про премилосердний Боже, Отче, Сину і Святьш Душе, в Нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба Твого (ім’я), болезнию одержімаго; відпусти йому всі провини його; подай йому зцілення від хвороби; конче вернеш йому ту здоров’я та сили тілесні; подай йому долгоденственное і благого житіє, мирні Твій і премирними блага, щоб він разом з нами приносив вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцю нашому.

Ангелу-Хранителю

У кожного є свій ангел, який знаходиться завжди поруч, захищає і підтримує людську душу в потрібну хвилину. До нього також можна звернутися, щоб позбутися від звички:

Ангеле Божий, хранителю мій святий, на дотримання мені від Бога з небес даний! Старанно молю тя: ти мя днесь просвіти, і від усякого зла збережи, до всякого діяння настави, і на шлях спасіння направ. Амінь.

Правила читання

Приступаючи до читання православних молитов Варто знати кілька правил:

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: