Найсильніша молитва священномученику Кіпріану

Найсильніша молитва священномученику Кіпріану

У житті трапляються важкі ситуації, коли нещастя відбуваються одне за іншим. Мимоволі спадає на думку думка: Чи немає псування або прокляття? І що робити, коли ви відчуваєте на собі всі ознаки магічного впливу?

У таких випадках можна порадити ретельно молитися святим Кіпріану і Устинье. Саме вони приходять на допомогу тим, хто постраждав від магічного впливу, хто відчуває в своєму житті вторгнення нечистої сили.

Справа в тому, що і Кипріян, і Юстини (в українському варіанті — Устина) — відчували у своєму житті важкі спокуси від нечистого, але змогли впоратися з ним, і зараз мають особливу силу — допомагати людям в їх боротьбі з дияволом.

Короткий зміст:

Хто такі Кипріян і Устина?

Доля Кипріяна дуже непроста. Він жив в 3 ст н. е. і спочатку був язичницьким волхвом, займався магією, наводив порчу, спілкувався з тисячами різних злих духів, які були слухняні його волі. Він з дитинства навчався різним методам чарівництва, і його здібності були відомі багатьом в його рідному місті — Антіохії, на території сучасної Туреччини (в ті часи — Римська імперія).

До чаклуна Кіпріану зверталися за допомогою, коли хотіли навести порчу, приготувати любовне зілля, помститися кривдникам.

В Антіохії в ті часи Жило багато християн, серед яких полум’яною вірою виділялася молода дівчина Юстин. Її історія примітна: вона була дочкою язичницького жерця і з самого дитинства виховувалася в середовищі язичників, нічого не знаючи про Христа.

Всього один раз, випадково, вона почула розповідь про Христа: повз її будинок проходив диякон, який ділився своїми знаннями зі своїми супутниками. Те, що почула Юстин, її по-справжньому вразило, вона знайшла християнську церкву в Антіохії і прийняла хрещення. Більш того, вона зуміла переконати і свого батька — жерця, і мати, настільки гаряча була її віра в Бога.

Юстин була дуже хороша собою, і це стало причиною того, що в неї закохався син багатих городян, Аглаїд. Це був безпутний любитель «красивого життя», який проводив час в бенкетах і пригоди. Він хотів тільки розважитися і був упевнений, що його гроші допоможуть йому спокусити будь-яку дівчину.

Однак Юстин різко відмовила йому, і він зрозумів, що в цьому випадку золото йому не допоможе. Згодом дівчина стала подобатися йому все більше, і він відправився до чаклуна Кірпіану, вирішивши, що магія зробить дівчину більш поступливою.

Кипріян був упевнений, що його заклинання вирішать таку просту задачу — але він не знав, що мова йде про християнці. До цього йому не доводилося зустрічатися з християнами, замовниками його послуг були, зрозуміло, язичники.

Коли чаклунство Кипріяна не принесло ніяких результатів (Юстин відчула мана, але не піддалася йому, а стала гаряче молитися), маг вирішив застосувати більш дієві методи. Він відправив на спокушання юної, недосвідченої дівчини безліч сильних духів. Але і цю атаку Юстин витримала — вона не переставала молитися, і Бог захищав її від нападів нечистого.

Кипріян був вражений, але ніяк не міг повірити, що слабка дівчина може впоратися з такою великою силою. Він уже починав сумніватися з себе, в своїх союзниках — нечистих духів, але лють, що охопила його через невдачі, була настільки велика, що в злобі він прокляв ціле місто.

В Антіохії почалася епідемія небезпечної лихоманки, люди гинули від хвороби. Пройшов слух, що мор почався через те, що гордячка Юстин не відповідає на почуття Аглаїда. Народ прийшов до будинку дівчини і став вимагати від неї змінити свою поведінку, стати дружиною молодої людини.

Однак Юстин вийшла до натовпу і попросила всіх розійтися по домівках, пообіцявши всім, що сила її молитви переможе моровицю. І дійсно — на наступний ранок епідемія припинилася, люди стали одужувати. Такою була віра Іустинії, що по її молитві був врятований від мору ціле місто.

Тим часом Купріян не міг повірити в те, що сталося. Він знав, наскільки сильне чаклунство він застосував. Тоді він запитав свого повелителя — владиці темряви: чому його чаклунство не може впоратися з Юстин? І отримав відповідь: дівчина є християнкою, і в цьому випадку нечиста сила безсила.

Це вразило волхва: він вважав, що знає, як влаштований світ. Але з’ясувалося, що існує якась величезна, найголовніша сила, про яку він не підозрював. Спочатку його охопив страх, потім каяття. Каяття його було настільки сильним, що він тут же відрікся від своїх колишніх діянь і зв’язків з дияволом і відправився в християнську церкву.

Там він чесно зізнався в тому, що скоїв. Страждання його були настільки великі, що він відмовився покинути церкву до тих пір, поки не прийме святого хрещення. Єпископ Антіохії Анфим побачив відчай колишнього мага і відразу зрозумів, що перед ним людина, яка дійсно гаряче кається в своєму минулому.

Кипріян прийняв хрещення. Він цілком віддався справах церкви і віри, в результаті чого вже через деякий час став єпископом. Як колишній язичник і відомий чаклун, він надав своєю історією величезний вплив на багатьох городян, які добре знали його раніше. Його звернення спричинило за собою звернення до християнської віри багатьох людей. Юстин ж прийняла постриг і стала керувати жіночою обителлю.

В ті часи християнська церква відчувала гоніння з боку римської влади. Правитель тієї області дізнався, що завдяки Кіпріану і Іустинії безліч мешканців Антіохії стали християнами. У гніві він велів відправити їх на суд імператора. Святих схопили, судили, піддали важким тортурам. Але вони тільки посміхалися і не переставали молитися Богу. Римляни страчували їх в 304 р н. е.

Так склалося, що Кипріян пройшов шлях від чаклуна до священномученика. Тому його досвід молитви від впливу нечистих сил нам особливо важливий. Молитва Св. Кіпріану володіє особливою захисною силою. Вона може прогнати бісів, допоможе зняти порчу, захистити від заздрісників, які використовують чорну магію, дасть підтримку у важку хвилину.

Молитви від псування і чаклунства

Якщо ви вирішили звернутися за допомогою до святого Кіпріану, сходіть спочатку в храм, отримаєте благословення у батюшки. Поставте свічки перед образами Христа, Божої Матері, улюблених святих. Прочитати саму молитву ви можете вдома. Краще, якщо ви придбаєте в храмі образок священномученика Кипріана та мучениці Іустинії.

Молитва Кипріяна повний варіант без скорочень:

О, святий yгодніче Божий, священномyченіче Кіпpіане, скоpее помошніче і молітвенніче про всіх до тебе пpибегать. Пpіімі від нас недостойних хвала наше, і іспpосі нам y Господа Бога в немощех yкpепленіе, хворим зцілення, в печалях yтешеніе і всім вся корисна в житті нашої. Вознеси до Господy благомощнyю, твою молітвy, так огpадіт нас від падінь наших гpеховних, так наyчіт нас істінномy покаяння, нехай визволить нас від полону диявольського і всякого дії дyхов нечистих, і позбавить від обідящіх нас. Бyді нам міцне побоpнік на вся вороги видимого і невидимого, у іскyшеніі подай нам теpпеніе і в час кончини нашої яви нам застyпленіе від мучителів на воздyшних митаpствах наших, так водімия тобою досягнемо Гоpняго Іеpyсаліма і сподобилися в Hебесном царство з усіма святими славити й оспівувати Всесвяте ім’я Отця і Сина і Святого Духа на віки віків.

Є також друга сильна молитва, в якій ми звертаємося до Кіпріану і Іустинії.

Про святії священномученику Кіпріану і мучениці Юстина! Почуйте смиренному зойку нашому. Бо коли тимчасове житіє ваше мученицьки за Христа померла есте, але духом від нас не відступаєте есте, повсякчас по заповідей Господніх вирушити нас научающе і хрест свій терпляче нести нам пособствующе. Се, сміливість перед Христом Богом і Пречистої Його Матері здобули есте. Тому і нині будите молитвеники і заступники про нас, недостойних (імена). Будите нам заступниці крепціі, та заступництвом вашим збереженість неушкоджені від бісів, волхвів і від людей злих перебуватимемо, прославляючи Святу Трійцю: Отця і Сина і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Як молитися в домашніх умовах?

Якщо ви дуже зайняті, і немає часу на відвідування храму, читайте і слухайте текст молитви вдома. Купіть в церкві свічки, підготуйтеся до цього дійства, попросіть Бога допомогти вам.

І, звичайно, не забувайте хоча б раз на тиждень заходити в церкву на службу, це буде найкращими ліками проти будь-якої псування. Якщо ви турбуєтеся, чи немає псування на дитину, візьміть його з собою в храм, діти зазвичай добре переносять службу. В крайньому випадку ви можете посадити малюка на лавку.

На завершення ми ще раз радимо не опускати руки у важкі періоди життя. Моліться святим Кіпріану і Іустинії, пам’ятайте про те, які страшні напади нечистої сили пережила Юстин, і як її врятувала одна лише віра. Пам’ятайте також про те, який шлях пройшов Святий Кипріян, і про те, що він зміг врятуватися від диявола завдяки тому, що навернувся до Христа.

Наші захисники Кипріян і Устина завжди будуть незримо присутній поруч і підтримувати тих, хто в момент важких спокус знаходить в собі сили звернутися за допомогою до Бога.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: