Мусульманські молитви на удачу і благополуччя

Мусульманські молитви на удачу і благополуччя

Справжній правовірний мусульманин вважає, що чаклунство — це спілкування зі злими демонами. Відповідно, до них не можна звертатися, щоб не забруднити душу. Однак за законами шаріату людині необхідно молитися кожен день. Молитов існує безліч, і кожну з них слід виконувати за певними правилами і в конкретний час.

Короткий зміст:

Сила молитви

За статистикою, Іслам — це друга за популярністю релігія після християнства. Її сповідує п’ята частина жителів Землі. Мусульмани вважають, що їх щира віра — це відданість себе Богу. У молитві людина підносить хвалу Аллаху, визнає, що тільки Він — Єдиний і Могутній. Навіть пророк Мухаммед заповів, що потрібно молитися вдень і вночі, і тільки тоді життя людська знайде справжній сенс.

Під час молитви обов’язково потрібно забути про все, що залишилося в матеріальному світі. Рекомендовано попросити прощення за всі вчинені справи, які були в минулому і ще одного разу відбудуться.

Для любові, спокою і здоров’я в сім’ї

Там, де необхідно удача у всіх справах, в тому числі і в любові, то мусульманин підносить до Господа такі слова:

«Воістину, ми повністю належимо Аллаху і, воістину, все ми до Нього повертаємося. О Господи, перед Тобою я буду давати звіт за розуміння і правильність в подоланні цього нещастя. Винагородити мене за терпіння, виявлене мною, і заміни біду па те, що краще її.»

Є й інший її варіант:

«О, Аллах, я прошу в Тебе блага на основі всезнання Твого. Прошу прояви сили Твоєї на основі всемогутності Твого. Прошу прояви великої милості Твоєї. Воістину, всесильний Ти, але безсилий я. Ти знаєш, а я не знаю, і ти знаєш все про невідомому! Про Господь! Якщо Ти знаєш, що це справа (називається справа, виконання якого бажає молиться) стане благом для моєї релігії, для мого життя і для результату моїх справ, то зумовлена ​​його мені, дай полегшу його для мене і даруй мені в подальшому благословення / баракат / на це. Якщо ж Ти знаєш, що в цій справі виявиться злом для моєї релігії, для мого життя і для результату моїх справ, то видали цю справу від мене і видали мене від нього. І дай мені знайти благо там, де воно є, а потім приведи мене до задоволеності ім.»

Захотівши постійного душевного спокою, необхідно щодня читати і слухати в аудіо форматі наведену нижче молитву:

«Всевишній Аллах! Я раб Твій, син раба Твого і рабині Твоєї. Влада наді мною в Твоїй [правиці]. Твоє рішення беззаперечно виконуваності щодо мене і справедливо. Я звертаюся до Тебе усіма іменами, якими Ти назвав Себе або згадав в Писанні Твоєму або відкрив кому-небудь зі створених Тобою або тими [іменами], які відомі тільки Тобі. [Я звертаюся до Тебе в ім’я Твоє] і прошу зробити Коран навесні серця мого, світлом душі моїй і причиною зникнення моєї смутку, припинення мого занепокоєння.»

Щоб в сім’ї завжди панувало здоров’я, читають цю молитву:

«Господь людей! Звільни від хвороби, зціли цю людину, тому що тільки Ти даєш одужання. Немає більше зцілення, крім того, яке Ти даруєш. Дай таке зцілення, яке викоренило б хвороба.»

На удачу в роботі і тяжіння грошей

Змови на залучення грошей необхідно вимовляти лише одного разу на день. По закінченню намазу настійно рекомендується вийти на вулицю і піднести пару монет бідним. Текст молитви такий:

«Іменем Аллаха Милостивого. Заклинаю тебе, о щастя! Будь господарем у будинку моєму. Будь покровителем над моєю схиленою головою. Будь моїй родині захистом від злиднів і горя. Будь мені Сонцем і благословенним дощем достатку. Даруй нам радість і довгоочікуване щастя. Відкрий ворота раю на землі. Принеси благополуччя і ситість в будинок мій. Прийди, прийди, чекаю тебе покірно!»

Крім того, передбачена більш потужна молитва для того, щоб залучити кошти і удачу. Однак перед тим, як її вимовляти, слід виконати наступні правила:

Сама молитва така:

«В ім’я Аллаха Милостивого і Милосердного! Вітаю щастя, яке прийшло в мій будинок! Ласкаво просимо в мою сім’ю! Щастя моє, з’явися біля мене як музика! Нагадай мені про радість і сонце! Поруч зі мною пролив дощем благодатним! З’явися несподівано подібно до першого снігу зимового! Прийди швидко до мене, подібно до того, як осінь змінюється взимку! Щастя моє, принеси радість і відкрий прохід до матеріальних благ! Освітять подячні промені світ навколо. Чекаю тебе щастя моє!»

Великий інтерес також представляє ще одна молитва на удачу в роботі і залучення матеріальних благ:

«В ім’я Аллаха, Милостивого і Милосердного.

Я шукаю притулок від проклятого шайтана, будь ласка, прийми мою молитву…

Я шукаю у Тебе притулок від неспокою і горя,

Я шукаю Тебе притулок від нестачі сили і ліні,

Я шукаю Тебе притулок від боягузтва і скупості,

Я шукаю Тебе притулок від боргової кабали і утиски людей.

Пошли мені те, що законно.

Відведи від мене те, що заборонене.

І в твоїм милосерді,

Будь ласка, звільни мене від бажань того, що нема Ти.»

Якщо потрібно швидко віддати борги, то мусульманин читає цю молитву:

«О Аллах, зроби так, щоб дозволене захистило мене від забороненого і зроби мене за милістю Своєю незалежним від усіх, крім Тебе.»

Жінки, в свою чергу, можуть вимовляти така змова, щоб знайти гідну і сите життя.

«О, Великий і Могутній Аллах, силою твоєю захоплююся, смиренно голову в молитві прихиляється. Даруй нам милосердя своє. Даруй в наш дім достаток і багатство. Даруй здоров’я всім, хто живе під дахом нашої. Даруй вдалий шлях тим, хто приносить радість в наш будинок. Даруй легкий заробіток моєму чоловікові ані і пану. На волю Всевишнього Аллаха покладаюся!»

Обряди і амулети для залучення благополуччя в будинок

Крім змов і молитов, у мусульман існують амулети на всі часи. Талісман або амулет може бути куплений або отриманий безкоштовно. Кожен з них виконує як естетичну, так і захисну функцію. Амулет повністю пов’язаний з текстом Корану. Але, щоб цей предмет подіяв, потрібно дотримуватися два правила:

Талісмани можуть виглядати зовсім по-різному. Однак є у них важлива об’єднуюча риса — це футляр. У нього обов’язково потрібно покласти амулет і носити всюди з собою. Футляр роблять з будь-яких матеріалів. Найголовніше, щоб усередині містився предмет з текстом з Корану. Віруючі мусульмани впевнені — якщо людина порушує закон, то з часом амулети втрачають свою силу.

Одним з найбільш потужних талісманів вважається Зульфікар. Так колись звали ангела, покровительствовавшего безстрашним війнам. Сьогодні цей амулет — символ удачі. Він надійно захищає будинок від злодіїв, а людини захищає від зради друзів.

Крім того, завдяки йому на правовірного мусульманина дуже складно навести порчу або пристріт. Впливу чаклунів відсікаються, і злі закляття подвійно повертаються тому, хто їх навів. Також з’являється успіх в справах.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: