Заговір на вдалу дорогу

Заговір на вдалу дорогу

В цій статті:

  • Простий заговір на дорогу;
  • Оберіг на вдалу дорогу;
  • Сильний заговір для безпечної дороги;
  • Благословення перед дорогою;
  • Ритуал на удачу в дорозі.
  • Заговір на вдалу і безпечну дорогу — це простий і легкий в реалізації спосіб магічного впливу, що дозволяє значно збільшити шанс на успішний результат будь-якої подорожі. Існують різні варіанти подібних магічних замовлянь, але останнім часом найбільшою популярністю користуються церковні обряди, в яких виконавець звертається за допомогою до Бога, Богородиці і різним святим.

    Простий заговір на дорогу

    Перед тим, як вийти з дому, наберіть чверть склянки святої води, піднесіть його до губ і тричі прочитайте молитву «Отче наш», а після цього скажіть слова заговори:

    «Нехай ллється ця водиця, нехай біжить струмком чистим, поки я, раб Божий (ім’я), буду в дорозі, ти, водиця, всі біди і нещастя від мене відворотом, від втрати і горя мене захисти. Ключем золотим слова свої закриваю, та в швидкий струмок його кидаю. Віднесе ключ вода в глибоке море, де нікому його вже не знайти, слова мої перед Тобою не відговорити. Слово. Ключ. Замок. Мова. Амінь».



    Після проголошення магічних слів, випийте заговорений воду дрібними ковтками, і сміливо вирушайте в дорогу.

    Оберіг на вдалу дорогу

    Щоб в подорожах і ділових поїздках вам незмінно супроводжувала удача, витратьте трохи часу і зробіть спеціальний оберіг, який захистить вас від будь-яких неприємностей. Візьміть невеликий осиковий прутик і розріжте його по обидва боки. Після цього скажіть тричі слова заговори:

    Якщо хочете, щоб вам незмінно супроводжувала удача, тримайте амулет при собі і нікому не показуйте.

    «Свята Путніца, Свята Катерина, ноги твої швидкі, ноги твої жваві, шляхами ти ходиш, на ногах міцних стоїш. У далекій дорозі нікому тебе не збити, біда з тобою в дорозі не станеться, і нічого поганого не пріключітся. Святая Катерина, в мороз тобі не буває холодно, а вночі тобі не темно, дощу тебе не намочити і нікому тебе не сурочіть. Береже Святу Путніца сам Бог Господь. Так і зі мною Господь завжди поруч буде, буде мене, раба Божого (ім’я) захищати, від зла оберігати. І збудеться, що сказано. Амінь. Амінь. Амінь».

    Після цього сховайте вже готовий амулет так, щоб він завжди був з вами в дорозі, наприклад, в машині, але, щоб його ніхто інший не побачив.

    Сильний заговір для безпечної дороги

    Перед тим, як відправитися в дорогу прочитайте слова заговори:

    «Цар мій — шлях мій, царівна моя — дорога моя. Як у давнину сильна була віра в Ісуса Христа, так і сьогодні вона сильна і творить чудеса. І буде віра святая сильна в усі часи. Амінь.

    Буде в шляху моєму щитом мені сам Господь, буде він мені рятівну руку простягати, від усякого лиха, від всякого горя і нещастя. Будуть мені так само і всі ближні допомогу надавати, а хто руку мені з добром не протягне, той сам скоро покійником стане.

    Ключик від слів своїх буду тримати в роті, а замочок від них, у своїй руці, будуть слова мої завжди оберегом на мені. Амінь. Амінь. Амінь».

    Після цього обов’язково тричі перехреститися і можна вирушати в дорогу.

    Благословення перед дорогою

    Щоб уникнути в дорозі труднощів, катастроф або будь-яких менш серйозних неприємностей, читайте перед від’їздом просту, але вкрай ефективну молитву:

    «Пристрасті земні, пристрасті шляхові. Буде зі мною в дорозі незрима і нескінченна глибина милості Господа Ісуса Христа.

    Господь Бог рукою своєю всі жалі в дорозі від мене відведе, від всіх пристрастей вбереже, від обманів і напастей, від злодіїв всяких, від ділків, від душогубів і негідників, від голодних і заразних ризою своїм святим мене вкриє і захистить.

    Будуть завжди зі мною Господь Бог і Пресвята Богородиця. З ними мені, рабу Божому (ім’я) ніщо не страшно, з ними за своєю спиною нічого не боюся. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь».

    Цю молитву потрібно читати два рази. Перший раз — коли вийдіть з дому, другий раз — коли ваша машина або будь-який інший транспорт, на якому ви будете подорожувати, рушить з місця. Якщо вам належить кілька разів на шляху міняти засіб пересування, то можна також повторити молитву, гірше від цього точно не стане.

    Ритуал на удачу в дорозі

    Цей магічний обряд підійде вам, якщо ви відправляєтеся в довгий шлях, де вам належить зустрічатися з незнайомими людьми, спілкуватися, робити щось, від чого буде залежати ваша подальша доля. Іншими словами — це ритуал для ділових поїздок. За один день перед дорогою варто посидіти на жорсткому пості, відмовитися від усього м’ясного.

    Якщо є можливість, взагалі відмовтеся від важкої їжі, харчуйтеся овочами і пийте тільки воду. Безпосередньо перед виходом з дому візьміть в ліву руку трохи солі, встаньте перед відчиненим вікном, дивіться на дорогу, яка веде від вашого будинку, і читайте слова заговори:

    Ваша подорож буде вдалим після цього ритуалу.

    «Встану я, раб Божий (ім’я) з благословення, піду з дому, перехрестившись. Вийду з дому дверима, піду з дверей в ворота, вийду в чисте поле, в поле широке. Стану я, раб Божий (ім’я) в напрямі сходу, спиною до западу. Будет дорога моя попереду витися, так зміїтися, буде пил по тій дорозі клубочитися. А я, раб Божий (ім’я), буду по дорозі сміливо крокувати, та горя не знатиму. Буду я знати тільки удачу, так в кінці мого шляху, мені обов’язково нагороду знайти.

    А потім мені геть швидко повертатися, та ще й без труднощів звертатися. Як ніхто не зможе небесні колісниці перевернути, так і слів моїх ніхто не зможе від мене відвернути. Сказано, що збудеться. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь».

    Після проголошення останніх слів, швидко киньте сіль через ліве плече, щоб всі неприємності, які тільки можуть підстерігати вас в дорозі, подавилися цією сіллю і не переслідували вас. Після закрийте вікно, вибери у себе з голови волосок, прикріпіть його до віконної петлі і скажіть:

    «Буде мій волосок мене додому чекати, чи не буде очей стуляти, буде до рідного дому мене з далеких країв кликати».

    Тепер можна попрощатися з домашніми та безбоязно відправлятися в далеку дорогу.




    Зараз ви знаходитесь тут:


    Схожі записи
  • Чаклунство на гроші: спосіб залучення багатства
  • Ворожіння на блюдце: чим воно допоможе?
  • Ворожіння на почуття іншої людини: як дізнатися що він думає?
  • Заговір на любов на яблуко
  • Чаклунство на сильну любов: як залучити або повернути кохану людину