Захисні заговори на всі випадки життя

Захисні заговори на всі випадки життя

В цій статті:

  • Змови-обереги;
  • Зберіганню слова для небезпечних ситуацій;
  • Захист будинку;
  • Як захистити будинок;
  • Заговір на захист будинку;
  • Змова-оберіг від злодіїв;
  • Оберіг від злодіїв на рік;
  • Від непроханих гостей;
  • Заговір від небезпек;
  • Оберіг.
  • Змови-обереги

    Змови для захисту рятують не тільки від спрямованої дії негативної магії, але і від випадкового привороту, заподіяної з необережності.

    Захисні обряди і заговори від привороту і порчі захищають будь-яку людину від зовнішнього впливу не тільки магії, але і лихого ока, заздрості й ненависті. Навіть самі добрі і порядні люди можуть заробити приворот.

    Найчастіше основою негативного впливу стає заздрість, яка розриває не тільки душу її власника, а й того, кому заздрять. Негативна енергетика здатна зруйнувати навіть саме світле і добре, що є в цьому світі. І щоб цього не сталося з вами, завчасно подбайте про цілісність свого світобудови, прочитавши захисний заговір або виконавши захисний ритуал.

    Зберіганню слова для небезпечних ситуацій

    Ці слова слід проговорити про себе безпосередньо в хвилини небезпеки. Вони працюють як захист і допомогу для вас і як покарання для шкідників:

    «Божа Мати позаду, Господь попереду.
    Божа Мати попереду, Господь Бог позаду.
    Що буде з ними, то буде і мені — вони допоможуть мені. Амінь».

    Захист будинку

    Щоб в ваш будинок не ступала біда і інші напасті, треба захистити поріг. В полудень п’ятниці лівою рукою візьміть з сільнички 3 щіпки солі, киньте їх в посуд з водою, якою вимийте тричі поріг, примовляючи:

    «Сіллю присолити, водою розмочити, як сіль не гниє, так порчі до мого дому не пристає. Відвернися, відкат, тому вернися! Геть звідси пішла, я тебе не кликала. Амінь».

    Воду, що залишилася треба вилити на перехресті.

    Як захистити будинок

    Береться віник і їм три рази обмітали поріг, при цьому господар будинку кожен раз каже:

    «Вимітає хвороби, хвороби, скорботи, вроки, наговори, магічні вироки. Поріг замітання, Господом благословенний. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

    Заговір на захист будинку

    Береться біла свічка і гострий ніж. Ножем на свічці робиться 7 зарубок на однаковій відстані одна від одної. Після свічка запалюється і в перший день згоряє до першої зарубки, поки господиня буде працювати по дому. Після полум’я гаситься і свічка забирається в потаємне місце до наступного дня. Кожен день свічка повинна згоряти до подальшої зарубки. Сьомого дня, коли свічка повністю згоряє, її недогарок загортається в папір, на якій написаний заговір і ховається під дошці, лінолеумом, ламінатом.

    Огарок під дошці зіграє роль своєрідного оберега, який буде відганяти від Вашої оселі всілякі неприємності.

    «Варто храмина, що не мною побудована, Богом влаштована, всіма святими споруджена. Святий Миколай яму копав, Святий Афанасій підлоги мостив, святая Парасковья дах накривала, святий Михайло Архангел вікна вирубував, святий Кирик поріг настелити, святий Симеон двері налагодив. Варто мій будинок, як храм Божий, захищений усіма святими, отмоленний у Господа, нехай опорою йому стане земля, дахом небо, захистом Покров Божої Матері. Господи Ісусе Христе, захисти оселю цю від будь-якого зла оборони. Цариця Небесна, захисти живуть в будинку цьому від скорбот і сварок, злого слова. Амінь».

    Змова-оберіг від злодіїв

    Якщо у вашому будинку є багато цінних предметів і ви переживаєте за їх збереження, вам обов’язково слід заговорити будинок від злодіїв. Для початку вам треба купити лляної або бавовняний білу хустку. Зробити це слід на зростаючому місяці. Вивісьте хустку на ніч за вікно, а на світанку, взявши запалену червону церковну свічку, поводите тричі над хусткою, намалювавши, таким чином хрест. Малюючи хрест говорите:

    Не забувайте все ж і про механічні засоби захисту — без міцних замків і дверей заговір може виявитися безсилим.

    «Вийшов Спаситель з Єрусалиму, а на зустріч йому йдуть немовлята, отроки, молодці, хлопи та старичье. Запитує їх Спаситель: «Хто ви і куди прямуєте?». Вони тримають відповідь: «Ми дванадцять місяців, йдемо в Святу Русь, вік свій вікувати». Відповідає Спаситель: «Нарікаю я вас місяці Божі: січнем-хрестителем, лютим-святителем, березнем-постником, квітнем-недільники, травнем-вознесенщіком, червнем-троічніком, липнем-Петропавлово, серпнем-успенщіком, вереснем-воздвіженщіком, жовтнем-покровщіком, листопадом-архангельщіком, груднем-рождественщіком. Ідіть на хрещення Русь охороняти народ хрещений, їх душі, тіла і вдома, весь час, кожну хвилину, всі дванадцять місяців, від злодія, лиходія, грабіжника, лиходія, від вбивці і губителя». Не я так сказав, Спаситель наказав, не я написав, Господь Бог рукою керував. Хто до мого дому в один з дванадцяти місяців приступить, на серце своє настане, розчавить і розіб’є, душу в пекло запроторить. Слово моє міцно, справа ліплення. Амінь».

    О другій годині дня (вінчальний годину) в цей же день, загорніть в хустку свої цінні речі і сховайте.

    Оберіг від злодіїв на рік

    Читається в понеділок після обіду. Текст з оберегом ховається зсередини спальні під порогом.

    Текст заговори пишіть вручну. Надрукований може не справити очікуваного ефекту.

    «Меч, спис, ніж, вогонь, стріла, вила, ланцюг та вилка — коліті, паліть, рубайте, пиляйте, мелений мого ворога, заздрісника і супостата, злодія, ненависника, грабіжника, злісного погубителя. Злодій, краще не ходити тобі в мій двір, поріг не переступати, на добро не задивлятися. Візьмешся за скобу — напорешся на меч, ступиш на поріг — спалить тебе піч, поріг переступиш — заколеш списом, в кімнату ввійдеш — вила в бік вобьем, візьмешся за мій скарб — ланцюгом перемелений, надумаєш бігти — ножем заколеш, виделкою пошматувала, і чорту в пекло уявити. Немає дороги до мого порогу, вона ангелами охороняється, ангелами грізними, архангелами Божими, архангелом Михаїлом, архангелом Гавриїлом, уриїл, архангелом Іегудіілом. Коштують вони по всіх чотирьох сторонах, нікого не пущают, ні злого, ні лихого, ні злодія, ні лиходія. Як вони будуть стояти повік не вмирати, Бога прославляти, так і мого дому стояти повік. Я сказав, я написав на кам’яних скрижалях, словом Божим праведним. Амінь. Амінь. Амінь».

    Від непроханих гостей

    На листочку пишеться заговір і після прочитання ховається в передпокої.

    Раптові візити радують далеко не завжди. Однак є перевірений засіб захисту від них.

    «Господом оборонятися, святим Покровом покриваюся.

    Господи Ісус Христос, Син Божий, Матінка Божа, покрий мою хату своїм святим Покровом, щоб не побачив його гість непроханий, негаданий, нежданий, з чужої сторони йде, зло і лихо несе.

    Крій дах, стіни, поріг і ворота.

    В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

    Заговір від небезпек

    Щодня вранці, виходячи з дому, говорите:

    «Бог Спаситель дав мені дорогу, а той злий дух вселив в моє серце тривогу.
    Бог Спаситель зло переможе і мене від нього звільнить. Господь святий і Господь міцний. Амінь».

    Оберіг

    Застібаючи гудзики, зав’язуючи шнурки, надягаючи кільце, говорите:

    «Цим замком замикаюся від справи злого і поганого, від ока чорного і моторного, від слів брехливих і заздрісних. Щоб ні доступу, ні полдоступа Вам до мене не було ні в шляху, ні в дорозі, ні у відпочинку, ні в роботі, ні вдень, ні вночі. Слова ключем замикаю, бути міцними наказую. Відтепер і на віки віків. Амінь».

    Таємниці імен, снів, зірок

    Зараз ви знаходитесь тут:

    Можливо, вас зацікавить: