Заговори і молитви на вагітність

Заговори і молитви на вагітність

Немає на землі такої жінки, яка б хоч раз не мріяла стати мамою. Особливо якщо у неї хороший люблячий чоловік і міцна сім’я. Ну як тут не мріяти про малюка? Але з різних причин завагітніти виходить не у кожної жінки і вона в розпачі йде за допомогою до лікарів. У деяких випадках медикаменти допомагають, але, що, ж робити, коли медицина без сильна?

У цьому випадку багато жінок звертаються за допомогою до народних цілителів і магів. Коріння магії, спрямованої на родючість жінки, беруть свій початок ще з часів Русі. У стародавніх слов’ян навіть богині родючості називали породіль. Всі Змови на вагітність звернені або до язичницьких богів, або до християнським святим.

Жінка, яка бажає завагітніти, може звернутися по допомогу до народних цілителів, а може провести нескладний ритуал з використанням заговори самостійно. Жінка може бути спокійна за дитину, яка буде зачата за допомогою магії, адже способів для зачаття дитини з використанням темної магії мало і вони не використовуються простими людьми. А звичайні заговори і прості обряди засновані на сильному бажанні. Адже всім відомо, що правильно озвучене бажання обов’язково збудеться. Тут грає роль сила слова.

Існує багато заговорів для зачаття дитини. Кожна жінка має право вибирати текст за своїми особистими відчуттями. Але є кілька правил, які треба дотримуватися при читанні будь-якого заговори.

Правила читання та тексти заговорів

Щоб наділити заговір силою, потрібно дотримуватися таких правил:

Змова №1

«У коня — лошата, у корови — теляті, У вівці — ягнят, у мене немає дитини. Як місяць зростає-наростає, Так нехай з насіння насіннячко, буде для мене дитинко. Благослови, Господи. амінь»

Змова №2

«Господи Боже мій! Як Ти дав людям Сонце і Місяць, часті зірки і легкі хмари, так би щоб і я, Божого раба (ім’я), завагітніла й народила дитя. Як ти, місяць, на небі сьогодні народився, так би і чрев мій дитям зародився. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.»

Молитви на зачаття дитини

Християнські священики забороняють використовувати в побуті заговори і магію, так як це з боку церкви вважається гріхом. Але в церкві практикується лікування безпліддя за допомогою молитви. Жінка може попросити священика провести над нею спеціальний християнський ритуал для того, щоб попросити у Господа дар материнства. Також, жінка може звернутися за допомогою до святих місць і чудотворних ікон. Існує багато свідчень того, що після відвідування і молитви в святому місці жінці дарував дар материнства. Жінка може вимолити дар материнства за допомогою спеціальної Молитви на вагітність. Таких молитов також існує багато і звернені вони до різних святих угодників. Єдина умова молитви на вагітність це велика і непорушна віра в Господа і в Його милосердя.

Святі угодники, яких просять про дар материнства:

Молитва Матрони Московської про вагітність

О, блаженна мати Матрона, до твого заступництва вдаємося і тобі слізно молимо. Яко імущу велие відвагу по Господу, пролий теплу молитву про Рабех твоїх, в скорботи дущевней перебувають і допомоги від тебе просять. Істинно бо слово Господнє: просите і дається вам і паки: яко аще два від вас радилися, на землю про всяку річ, її ж аще просити, буде има від Отця Мого, іже на небесах. Почуй убовоздиханія наша і донесіко престолу Владична, і діжі ти предстоіші всми, яко багато може перед Богом молитва праведника. Та не до кінця забуде нас Господь, але дивиться більше з висоти небесні на скорботу рабів Своїх і плід лона на корисне дарує. Воістину, Богідете хощет, тако сотвори Господь Аврааму і Саррі, Захарії і Єлисаветі, Йоакима і Анни, з ним же молі. Тако І нехай Господь Бог і нам по милості своєї і невимовного людинолюбства. Нехай буде благословенне ім’я Господнє благословенне і від нині і до віку. Амінь.

Молиться слід не тільки в бажанні завагітніти. Всю вагітність також треба проводити в молитві. Перед тим, як почати читати молитви на вагітність, жінці варто сповідатися і отримати благословення батюшки.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: