Як зняти приворот і порчу?

Дуже часто в житті виникають ситуації, коли налагоджене життя руйнується і не дивлячись на зусилля, що робляться нічого не виходить відновити. У цьому випадку потрібно розуміти, що такий стан пов’язано з негативним впливом недоброзичливців. Пристріт або порчі є сильні негативні програми, які здатні не просто нашкодити людині, а й повністю зруйнувати всю його звичне життя.

Дуже часто дію невидимої сили спочатку направлено на руйнування жертви. Таким чином, людина не має можливості звернутися до магів або парапсихологам. Тому дуже важливо в таких випадках знати, як зняти приворот і порчу самостійно.

Російський народ століттями накопичував знання зі зняття порчі. Він об’єднував стародавні обряди з віруванням в Бога, вони допомагали людям протягом століть знімати негативний вплив.

як зняти приворот і порчу

Дуже сильні заговори

Пристріт більш поширене вплив, ніж порчі. Він має меншу негативною силою і часто з часом сам йде. Позбутися його можна вмиваючись холодною водою і промовляючи народні заговори, спрямовані проти привороту.

Перший заговір:

«Полетів на небо срібний ворон, і звернувся до богатирю Червоне Сонце. З’явився богатир Червоне Сонце, своїми променями всю землю освятив. До всього живого доторкнувся, обігрів теплотою свого серця всіх. Заступився за тих, до кого хвацько прийшло. Розірвав усі пута зіпсованої життя. Свою святу справу зробив для нас. Вдячні ми богатирю Червоному Сонця!»

Другий змова:

«Проводжу по чолу раба Божого (ім’я) пером птаха, приворот знімаю. Проводжу по чолу раба Божого (ім’я) запаленою свічкою, приворот знімаю. Проводжу по чолу раба Божого (ім’я) вістрям ножа, приворот знімаю. Проводжу по чолу раба Божого (ім’я) прозорим каменем, приворот знімаю. Три рази топаю ногою, духів закликаю і наказ даю: віднесіть приворот від раба Божого (ім’я) до того, хто його наслав його. Зло покараним має бути, а добро підтримано».

Порча завжди наводиться цілеспрямовано на одну або кілька сфер людського життя, тому до процедури зняття потрібно ставитися відповідально. Як правило, при знятті порчі завжди попутно знімається приворот.

Наприклад, якщо порчі була наведена на будинок, слід було зібрати сміття в усіх кутках будинку, додати в нього золу з вогнища. Всю суміш потрібно було покласти хусточку, пустив Я сльозами членів сім’ї, зав’язати його у вузлик і опівночі винести на перехрестя. Як правило, після цього ритуалу нещастя йшли з дому.

Але найбільш руйнівним впливом на негативні сили завжди вважалося поклоніння чудотворним образам і святим мощам. Є на нашій планеті місця, куди спрямовуються тисячі паломників, з метою зцілитися не тільки від різних хвороб, але і від насланої порчі і привороту. У таких Місцях Сили Божої потрібно було поклонитися святим мощам і попросити у них благословення.

Якщо немає можливості відвідати святі місця, то рекомендується для зняття порчі відвідати храм, де попросити у Бога прощення за всі вчинені земні гріхи і звернеться з молитвою до нього про допомогу.

Також порчі і приворот знімаються за допомогою різних предметів. Суть магічних ритуалів полягає в тому, що негативна програма переноситься на конкретний предмет, після чого нейтралізується шляхом закопування в землю. Найчастіше для цих цілей використовується куряче яйце, за допомогою якого викочується порчі або приворот. Посилюється дія спеціальних обрядів читанням молитов і змов.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: