Як швидко і напевно повернути чоловіка в сім’ю молитвами?

Як швидко і напевно повернути чоловіка в сім'ю молитвами?

З часів створення світу жінки оберігали родину і домашнє вогнище. Оскільки прив’язка до сім’ї дуже сильна, будь-яка жінка важко переживає розрив з коханим чоловіком. Особливо якщо її почуття до чоловіка не згасли, а чоловіка з сім’ї повела коханка. Зіткнувшись з подібною ситуацією, багато жінок впадають у відчай, прагнучи всіма силами зберегти спокій будинку, в який вони увійшли після заміжжя.

Короткий зміст:

Молитви про збереження сім’ї і напоумлення чоловіка

Опинившись в подібній ситуації, в першу чергу, постарайтеся проаналізувати причини звільнення чоловіка. Можливо, вони криються в вас самих. Спробуйте зрозуміти, що в вас так змінилося, що чоловік перестав вважати вас найбажанішою жінкою, гідною його кохання.

Чоловіки цінують самодостатніх жінок, які не намагаються прив’язати чоловіка шантажем через істерики і спроби виставити себе жертвою ситуації. Взаєморозуміння і спільна робота над відносинами є основним клеєм, який скріплює щасливий шлюб.

На додаток до основних дій корисно буде звернутися до допомоги Всевишнього і святих покровителів сімейних відносин. Існує багато молитов, через які можна просити миру і щастя в любові, розуміння і терпіння між подружжям. Головне підкріплювати свої слова почуттями, щирістю і бажанням блага своєму чоловікові.

В першу чергу варто звернутися за допомогою до покровителів сім’ї Петру і Февронії. Найкраще читати молитву з 7 на 8 липня, коли святкується день цих святих. Але навіть якщо сумна ситуація сталася в іншу пору року і до свята ще далеко, все одно варто попросити у них благословення. Головне вкласти в слова щиру любов до чоловіка і віру в те, що все вийде.

Просити допомоги Петра і Февронії потрібно або в церкви перед образом, або перед іконою будинку. Перед молитвою слід очистити свою душу від зла, наповнити серце любов’ю і ніжністю до того, кого хочете повернути додому. Недобрі думки і образи тільки знизять або зведуть нанівець докладені зусилля.

Якщо проводите обряд вдома, необхідно поставити іконку на стіл, розташувавши з боків дві церковні свічки. Бажано погасити світло в приміщенні, щоб світло від вогню падав на іконку і допомагав думкам зосередитися на прохання і тих, до кого ви звертаєтеся. Потім слід вимовити молитву про повернення чоловіка в сім’ю:

Святі угодники і чудотворці, Великий Божий Петра і княгині Февронії! До вас звертаюся, вам гірко молюся, донесіть молитви мої до самого Господа Бога, попросіть у нього для мене віри, правди, надії, благодаті, так любові великої! Допоможіть мені, рабу Божу (ваше ім’я), з рабом Божим (ім’я чоловіка) назавжди з’єднатися і все життя разом прожити! Амінь! Амінь! Амінь!

Якщо ж вам здається, що перш сильні почуття почали остигати, можна звернутися до святих Наталії та Андріану. Вони допоможуть повернути довіру між подружжям і взаєморозуміння.

Коли в родині є дитина, а батько його пішов до іншої, попросіть про допомогу Святу Матрону іНіколая-Чудотворця. Щоб позбутися від суперниці і повернути коханого чоловіка можна звернутися до останнього з наступною молитвою:

Святий Миколай Чудотворець, сотвори чудо, донеси мою молитву до Господа нашого: Всемогутній, всевидюче, всечуюче Господь, молю тебе, вислухай мою молитву! Тільки ти в силах допомогти мені! Поверни мені втрачене щастя з коханим чоловіком, рабом твоїм (ІМ’Я ЧОЛОВІКА), його любов до мене. Нехай в його серце знову прокинеться любов до мене, і він вирішить зберегти сім’ю. Отець Небесний, дай нам можливість зрозуміти і виправити наші помилки, і зажити знову разом в любові та злагоді. Якщо на це буде воля твоя. Амінь.

Наступна молитва вважається найсильнішою, і її слід читати тільки в тому випадку, коли дружина готова залишитися з чоловіком до кінця своїх днів. Повторювати її необхідно тричі на день протягом тижня.

Господь, мій заступник, на тебе уповаю я, раба Божого (своє ім’я), та на матір Божу Пресвяту Богородицю з усіма святих угодників. Підношу до Вас негідну молитву мою з проханням про допомогу в скрутну годину. Допоможіть мені повернути в родину чоловіка (ім’я чоловіка). Воссоедините мене з коханим моїм, так приліпити ми один до одного навіки.

Господи, Пресвята Богородиця, та Святі угодники, створите диво велике і поверніть улюбленого мною раба Божого (ім’я чоловіка), позбавте його від пристрастей лютих та бісівського спокуси. Амінь.

Якщо чоловік ще не пішов з сім’ї, але вже присутній розлад між подружжям, варто звернутися за допомогою до Іоанна Богослова. Так ви зможете заново налагодити відносини, повернути рада та любов.

Про великий і всехвальний апостола і євангеліста Іоанна Богослова, наперсніче Христов, теплий наш заступнику і швидкий в скорботах помічнику! Умоли Господа Бога дарував нам залишення всіх гріхів наших, еліко згрішили від юності нашея, у всьому житії нашому, справою, словом, помислом і всіма нашими почуттями. Під кінець же душ наших допоможи нам, грішним, визволитися повітряних митарств і вічної муки, та твоїм милостиво заступництвом прославляємо Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитви можна читати і в домашніх умовах, і в церкві. Але в храмі вони матимуть більшу силу і спрямованість. Можете попросити поради у батюшки. Він вам підкаже, як краще себе повести в тій чи іншій ситуації, що призвела до розлучення з чоловіком, і підбере правильну молитву.

Змова на повернення чоловіка в сім’ю

Часом дружина, бажаючи притягнути чоловіка назад, не відмовляється від допомоги магів і екстрасенсів, які обіцяють найбільш швидке вирішення проблеми. Але, оскільки далеко не кожна жінка може або хоче скористатися їх послугами, існує ряд магічних замовлянь, які допомагають притягнути увагу чоловіка через предмети або дії подружжя.

Повернення чоловіка за допомогою обручки.

Обручка не тільки символ одруження двох люблячих людей, а й дуже сильний магічний оберіг сімейних уз. Тому його дуже добре використовувати для зміцнення зв’язків з коханою людиною. Навіть якщо офіційно пара розлучена, їх продовжує поєднувати енергетична нитка кілець до тих пір, поки їх не знімають з пальців.

Для проведення заговори необхідно налити склянку свяченої води і покласти туди своє кільце, після чого вимовити:

Як ти, свята вода з мого обручки зверху зайшла, а знизу вдалину пішла, так і мій чоловік (ім’я чоловіка), нехай від раби (ім’я розлучниці) піде, а в свій будинок увійде.

Після цього необхідно тричі прочитати молитву «Отче наш» і випити воду з склянки, а кільце повернути на палець.

Вірте і просите Божої допомоги. Ви її обов’язково отримаєте, особливо якщо ваші почуття щирі і велике бажання допомогти коханій людині. Постарайтеся направити думки вашого чоловіка в правильне русло, так ви зможете ще швидше позбавити його від негативу.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: