Молитва про зачаття дитини

Молитва про зачаття дитини

У наш час все більше подружніх пар стикаються з проблемою зачаття дитини. Дуже часто медицина виявляється безсилою. Аналізи, дорогі курси лікування, гормональні препарати не мають ніякого результату. Багато в подібних ситуаціях впадають у відчай, втрачають будь-яку надію. Здаватися ні в якому разі не потрібно, а якщо люди допомогти не в силах, варто звернутися до Господа і допоможе молитва про зачаття дитини.

Не всі люди вірять у велику силу Господню, здатну творити чудеса. І, зіткнувшись з проблемою, шукають допомогу в різних місцях. І, найчастіше, лише втративши надію, звертаються до Небес.

Прожити без радості материнства дуже важко. Дивитися на оточуючих батьків з непосидами-карапузами буває просто нестерпно, якщо жінка не може мати власної дитини. Іноді молитви до сил Господнім — це єдиний шанс на порятунок. Є кілька святих, покровителів зачаття і народження дитини. звертатися можна до когось конкретно, або до всіх відразу.

Чому не виходить зачати?

За біблійними переказами вважається, що народження дитини — це дар Господній, піднесений понад. Можливо, безпліддя — це свого роду покарання за гріхи свої або роду свого. Також може бути наслідком нерозбірливих статевих зв’язків, безлічі зрад, безладної життя. У будь-якому випадку це якийсь знак, провидіння згори. Необхідно проявити терпіння і смирення в молитвах своїх.

Як молитися про зачаття дитини?

Не існує однієї схеми для всіх. В першу чергу, необхідно прийняти волю Божу, змиритися і коритися. Це не повинно бути егоїстичне прохання, а акт дарування натомість. Необхідно повністю довіритися Господу, повірити в його силу і благодать. І мати терпіння, не зневірятися.

Часто буває так, що безплідна пара бере дитину з дитбудинку і через короткий час трапляється чудо, жінка вагітніє. Недарма церква говорить, що молитва для зачаття дитини творить чудеса, правда точно витлумачити які, буває важко.

Також, подружній парі бажано сповідатися в гріхах своїх, покаятися і причаститися. І тоді з чистою душею приступати до молитов. При цьому необхідно дотримуватися заповідей Господніх, вести праведне життя, можна дотримуватися постів.

Молитися треба не тільки в храмі, але і вдома, особливо перед актом зачаття, обов’язково промовляючи слова «нехай буде воля Твоя». Адже народження дитини — це не що інше, як воля Господа нашого.

Які є молитви?

Існує кілька поширених молитов на зачаття дитини. Найбільш відомі:

Молитва до Господа

Природно, Господь здатний творити чудеса. Звертаємося ми до нього з кожного приводу, просимо про допомогу, захист. Перший, хто почує наші прохання про дитинку, звичайно ж буде Господь. Тому молоде подружжя обов’язково волають його про дарування спадкоємця.

Господи, згадай про мене, негідною Своїй невільниці, і визволи мене від неплодства мого, щоб бути мені матерію. Дай нам чадо, яке було б і радістю в житті і опорою в нашій старості. Боже я схиляюся перед величчю Твоїм, прости мене за всі мої гріхи і пішли мені здорового повноцінного дитинку, а якщо даси мені його, то збережи і допоможи мені доносити його до терміну, а я завжди буду славити і хвалити Тебе. Амінь Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, прости мене, грішну і бездерзновенную, пощади люту мою неміч і зглянься на моління моє! Прийми молитву мою край та виконай бажання мого серця, даруй мені дитинча мого на благо і допоможи понести хрест материнства на спасіння наше. Амінь.

Молитва Матінці Матрони

Дуже часто молоді і незаміжні дівчата просять благословення у Матінки Матрони Московської. Вважається, що вона є покровителькою стражденних дівчат. Молодим вона допомагає в заміжжі, а зрілим парам — в зачатті. Чому так? Якщо, прочитати про земне життя Матрони, можна зрозуміти, що вона завжди допомагала стражденним, є сильною заступницею перед Господом. Але звертатися до неї варто лише щиро покаявся. І найбільший ефект має ікона в храмі Московському, де зберігатися частина її сорочки.

О, блаженна мати Матрона, до твого заступництва вдаємося і тобі слізно молимо. Яко імущу велие відвагу по Господу, пролий теплу молитву про Рабех твоїх, в скорботи дущевней перебувають і допомоги від тебе просять. Істинно бо слово Господнє: просите і дається вам і паки: яко аще два від вас радилися, на землю про всяку річ, її ж аще просити, буде има від Отця Мого, іже на небесах. Почуй убовоздиханія наша і донесіко престолу Владична, і діжі ти предстоіші всми, яко багато може перед Богом молитва праведника. Та не до кінця забуде нас Господь, але дивиться більше з висоти небесні на скорботу рабів Своїх і плід лона на корисне дарує. Воістину, Богідете хощет, тако сотвори Господь Аврааму і Саррі, Захарії і Єлисаветі, Йоакима і Анни, з ним же молі. Тако І нехай Господь Бог і нам по милості своєї і невимовного людинолюбства. Нехай буде благословенне ім’я Господнє благословенне і від нині і до віку. Амінь.

Молитва до Пресвятої Богородиці

О, Пресвята Діво, Мати Господа Всевишнього, скоропослушная заступниці всіх, до Тебе з вірою вдаються! Поглянь із висоти небесного величі Свого на мене непотребную, припадають до ікони Твоєї, почуй скоро смиренну молитву мене грішного і принеси ю до Сина Свого; умоли Його, нехай осяє похмуру душу мою світлом Божественний благодаті Своєї і очистить розум мій від помислів суєтних, так заспокоїть стражденні моє серце і зцілить рани його, та напоумить ма на добра справи і зміцнить работати Йому зі страхом, хай вибачить вся соделалась мною зла, щоб визволив від вічної муки і не позбавить Небесного Свого Царства. О, Преблагословенна Богородице! Ти вподобав єси нарещіся у образі Своєму Грузинської, повелевающі всім прітекаті до Тебе з вірою, не погорди убо мене скорбнаго і не допусти загинути мені в безодні гріхів моїх. На Тебе по Бозе все моє уповання і надія порятунку, і Твоєму покрову і заступництва доручаю себе на віки. Я дякую та Дякую Господу, що послав мені щастя подружнього стану. Молю Тебе, Матір Господа і Бога і Спаса мого, так Твоїми матірних молитвами пошле мені і чоловікові моєму коханому чадо. Нехай дарує Він мені плід черево мого. Так влаштується він волею Його, на славу Його. Переміни скорботи моєї душі на радість зачаття в утробі моїй. Так славлю і дякую Тобі мати мого всі дні життя мого. Амінь.

Святому пророку Захарії і Єлисаветі

О, святії угодники Божі, пророче Захаріє і праведної Єлизавети! Подвигом добрим подвізавшеся на землі, прийнявши есте на небесах вінець правди, його ж приготував є Господь всім, хто любить Його. Тим же взірающе на святий ваш образ, ми тішимося ради преславне кінця проживання вашого і шануємо святу пам’ять вашу. Ви ж, стоячи перед Престолом Божим, прийміть моління наша і до Всемилостивого Бога принесіть, про їжака простіті нам всяке прогрішення і допомоги нам стати противу хитрощів диявольських та ізбавльшеся від скорбот, хвороб, бід і напастей і всякого зла, побожно і праведно поживемо в нинішньому веце і сподобилися заступництвом вашим, аще і недостойних есми, бачити благая на землі живих, прославляючи Єдиного у святих Своїх славімаго Бога, Отця і Сина і святого Духа, нині і на віки віків. Амінь.

Молитва подружжя про дарування дітей

Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, та молінням нашим послана буде благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитви нашої, згадай Закон Твій про примноження роду людського і буди милостивим Покровителем, так Твоєю поміччю збережеться Тобою ж встановлене. Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого, створив і людину на свій образ і високою тайною освятив союз подружжя і Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою. Призри, Милосердний, на рабів Твоїх цих (імена), союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомогу, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і так побачать вони сина синів своїх аж до третього й четвертого роду і до бажаної старості доживуть і увійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, Якому всяка слава,

Кожна молитва про зачаття дитини матиме силу, якщо щиро вірити в Господа нашого, і мати чисті помисли і душу!

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: