Молитва на удачу в справах

Коли людині необхідно успішно пройти через складний етап життя, він волає до допомоги небес. Молитви, звернені до святих, не залишаються непочутими, і людина знаходить підтримку вищих сил у всіх благих починаннях.

Молитву на удачу в справах можна вимовляти кожен день, просячи божественні сили прихильно поставитися до ваших життєвих обставин і допомогти в них. Якщо все валиться з рук, реалізація задумів не вдається і роботу постійно доводиться відкладати, молитва посприяє вирішенню проблем. Якщо прийшов час взятися за втілення в життя ідей, які дуже важливі для вас, також варто попросити небо про те, щоб удача вам супроводжувала.

Для того, щоб молитва була почута, необхідно правильно налаштувати себе. Подумайте, про що саме ви хочете попросити вищі сили, і концентруйтеся на цьому. Прохання має бути скромною і не відноситься до матеріальних благ. Приступати до молитви потрібно з чистими помислами, не відчуваючи гніву, образи й жадібності. Під час молитви не дозволяйте собі думок про те, як краще скинути конкурентів — це позбавляє ваше звернення до Бога сили і цінності, адже заздрість і бажання нашкодити ближньому є гріхом. У момент розаговори з небом захистите себе від мирської суєти, не тримайте в голові проблеми. Цілком і повністю присвятіть цю мить спілкування з силами небес, і вам буде подарована допомогу.




Пам’ятайте про те, що молитва без подяки не має ніякого ефекту: якщо людина щось отримує, то він повинен щось дарувати натомість. Тому в кінці кожного дня потрібно творити подячну молитву, підносячи хвалу Богу за те, що він посилає вам.

Молитва на удачу

Молитва на удачу вимовляється щоранку, коли проблеми нового дня ще не торкнулися вас. Встаньте перед іконою — це допоможе вам правильно налаштуватися і сконцентруватися на молитовному тексті. Повторіть три рази такі слова:

Господи Боже Всевишній, творець всього сущого, смиренно прошу тебе доторкнутися життєдайної рукою твоєю до моєї долі. Покажи мені на нехай справжній, дай сил пройти по ньому. Пошли мені удачу в скромних моїх починаннях, та послужать вони на благо оточуючих. Боронь мене від спокуси, відчаю і всякого зла. Осені світлом своїм мій життєвий шлях. Вірую в твою силу і волю. Амінь.

Подячна молитва

Це вечірня молитва, яка читається в кінці кожного дня. Перед тим, як прочитати її, постарайтеся відволіктися від денних турбот. Після того, як у вашій душі відновилася гармонія, скажіть такі слова:

Дякую тобі, Всемогутній Боже, що не залишив мене, грішного раба (рабу) твого (твою) — імя-, не обійшов безмежної своєю милістю і освітив мій шлях. Вірую в життєдайну твою силу, волі твоєї скоряюся. Амінь.

Після проголошення молитов не кидайтеся займатися повсякденними справами. Проведіть деякий час в тиші і гармонії. Можливо, саме в цей світлий момент після молитви до вас прийде рішення мучить вас питання. Моліться щиро, віруйте в допомогу небес.




Зараз ви знаходитесь тут:


Схожі записи
  • Заговір від порчі на голку
  • Грошові талісмани своїми руками
  • Слов'янські молитви і заговори на любов
  • Захисні ритуали від порчі
  • Спосіб привернути любов хлопця