Молитва дитини про здоров’я матері і батька

Молитва дитини про здоров'я матері і батька

Мати — це найдорожче, що є в житті кожної людини. Саме вона народила нас, тому ми повинні завжди почитати її. Іноді трапляються проблеми, коли рідний вам людина захворює. Тоді потрібно не тільки сподіватися на лікарів, а й молитися за здоров’я і подальшому одужання. Бог і багато святих обов’язково допоможуть, якщо молитва була виголошена щиро.

Будь-яка молитва — це правильний енергетичний посил, який володіє колосальною силою. Він дає знайти шанс на світле майбутнє. У хворої мами з’явиться позитивний настрій, а здоров’я значно покращиться.

Короткий зміст:

Правила читання

Забороняється:

Очистившись від гріхів, ви зможете з Божою поміччю рятувати близьких від важких недуг. І не забувайте регулярно поїти маму святою водою, вона також їй допоможе.

Прохання про одужання батьків

Перша вимовляється Творця. Її слід прочитати не менше трьох разів.

«Отець наш Небесний, в ім’я Господа нашого Ісуса Христа, православна молитва моя про здоров’я мами. Прийди і допоможи, яви чудо зцілення! Я вірую в обітниці, що нам, віруючим в Тебе. Ранами Твоїми ми зцілилися, і ти поніс нам немочі і хвороби на хрест. І нехай буде по вірі нашій! Господи, ми все в твоїх руках, ми сподіваємося на милість Твою безмежну. Амінь.»

У наступному короткому святому посланні, крім Господа, ми також просимо і Пресвяту Богородицю. Повторюйте священні слова щодня по кілька разів, при цьому потрібно завжди уявляти, якою буде мама після одужання. Подумайте про її щастя і радості, коли він позбудеться від хвороби. У Творця немає перешкод і відстаней, він чує прохання від кожної людини. Найголовніше — не допускайте в своє серце навіть мінімальних сумнівів.

«Господи, спаси, сохрани і помилуй рабу твою (ім’я матері), направ милість твою на добро і порятунку її. Пом’якши, подай серця ворогів її. Пресвята Богородиця, моли Господа за раба його (ім’я матері). Амінь.»

У наведеній нижче молитві може врятувати Московська Матрона. Для цього обов’язково знайдете ікону з її зображенням. Вона є не в кожному храмі. Однак святий лик продається в спеціалізованих магазинах. Купіть його і поставте будинку. Ця Свята допоможе будь-якій людині, так як навіть після смерті обіцяла не відмовляти нікому.

Однак і вам слід дотримуватися мінімальні правила:

Текст молитви такий:

«Блаженна Стариця, Матрона Московська. Ти зціляєш немічних і прославляєш віруючих. Зціли батьків моїх від тілесних недуг, визволи від недругів і хворобах потугов. Захисти їх від людей злісних, та від хвороб гріховних. Про здоров’я молю, тобі дякую. Нехай буде так. Амінь.»

Ще одна молитва Божої Матері за здравіє:

«Про що молити Тебе, чого просити в Тебе? Ти ж все бачиш, знаєш Сама, подивися мені в душу і дай їй те, що їй потрібно. Ти, все витерпить, премогшая — все зрозумієш. Ти повівшая Немовля в яслах і прийняла Його Своїми руками з Хреста, Ти одна знаєш всю висоту радості, весь гніт горя. Ти, що отримала в усиновлення весь рід людський, поглянь і на мене з материнською турботою. З тенет гріха приведи мене до Свого Сина. Я бачу сльозу, Орос Твій лик. Це наді мною Ти пролила еe і нехай змиє вона сліди моїх гріхів. Ось я прийшла, я стою, я чекаю твого відгуку, про, Богоматір, про, Всепетая, про, Владичице! Нічого не прошу, тільки стою перед Тобою. Тільки серце моe, бідне людське серце, знемігши тузі по правді, кидаю до Прічістим ногам Твоїм, Владичіцe! Дай усім, хто кличе Тебе, досягти Тобою вічного дня і лицем до лиця поклонитися Тобі. Амінь.»

Ця молитва адресується Господу. Щира віра, вкладена в чудотворні слова, обов’язково допоможе:

«Людинолюбний Боже! Ти всім надаєш Свою благість. Під страхом позбавлення благословення Твого, Ти поклав на мене обов’язок прагнути до утворення серця мого. Ти наказав мені почитати тих, яким я зобов’язаний життям і вихованням і які для мене становлять образ Твій на землі. За це прийми моє смиренне подяку і допоможи мені цей обов’язок і цю заповідь виконати з точністю; почуй благання моє, яку приношу Тобі за мою кохану матір. Благослови всі її наміри, благослови кожен момент її життя, даруй їй квітуче здоров’я, високий її і справжнє щастя. Допоможи мені ніколи не давати їй приводу до гніву і печалі. Пішли допомогу Твою, щоб я міг стати для неї розрадою, радістю, прикрасою і славою. Моя відданість до неї, мої труди і заслуги постанова буде неї, хоча частково, заплата за ті занепокоєння, позбавлення та праці, які вона несе за мене щодня від появи мого на світло. Даруй їй маститу і бадьору старість. А коли після довгих днів життя настане її остання година, так відійде вона для отримання нагороди, яку приготував обраним Господнім, в надії, що доля і щастя дітей і родини її забезпечені. Моля Тебе про це, через заслуги Господа нашого Ісуса Христа. Амінь.»

Можна використовувати і таку сильну молитву про здоров’я обох батьків:

«Хай буде на те Твоя воля, Господь, наш Бог, щоб були наш батько, наша мати і ми самі здорові і міцні, щоб б служити Тобі істинно. І направ їм і нам їжу в достатку і велике досягнення успіху і благополуччя в усьому, щоб ми змогли служити Тобі справді вона з радістю. Навчи наші серця слухатися голосу батька і матері, визволи нас від падіння, щоб ми завжди ставилися до них з повагою, бо така Твоя добра воля, і ми послужимо Тобі істинно. Нехай батько і мати виростять нас для добрих справ, хай будуть восени здоров’ям, всяким добром і добробутом, щоб з душевним розташуванням наділити і нас весільними дарами, подарунками та добрим участю. Виконай же все, чого ми просимо, до добра. І нехай будуть бажані Тобі слова моїх уст і наміри мого серця. Господь — моя опора і моє спасіння. Амінь.»

Пам’ятайте, що хвора мама теж повинна просити Творця зцілити її. Він ніколи не залишить бажання прохача його щиро. Бог любить своїх дітей і завжди допомагає їм.

Звертаючись до Святих і до Господа за допомогою, не забувайте про медичне лікування. Вищі сили можуть послати одужання матері через інших людей (в даному випадку лікарів). При цьому ні в якому разі не можна забувати і про велику силу молитви. Вони допомагають в будь-яких ситуаціях. Читайте молитви вдома і в церкві. Завдяки їм ви зможете заручитися підтримкою Вищих Сил.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: