Колискова для дорослого — молитва від безсоння

Колискова для дорослого - молитва від безсоння

З безсонням доводилося стикатися кожному. Домогтися глибокого спокійного сну буває дуже складно, але ж він необхідний для того, щоб бути здоровим і повним сил. Причиною безсоння найчастіше стають внутрішня напруженість і стрес, а впоратися з нею зазвичай буває не так вже й складно.

Короткий зміст:

Причини порушення сну і лікування їх без таблеток

До основних причин безсоння відносяться:

Для того, щоб позбутися від безсоння, зовсім не обов’язково бігти в аптеку за снодійним.

Лікарські препарати завжди мають побічні ефекти, при цьому нерідко вони виявляються неефективними. Набагато краще постаратися усунути причини, які привели до безсоння. Крім того, хорошу допомогу можуть надати народні методи лікування.

Лікування народними засобами і методами це відмінна альтернатива тому якщо ви не хочете звертатися до лікарів і пити таблетки, варто спробувати такі методи позбавлення від безсоння, як:

Змова від безсоння — хороший засіб для позбавлення від проблеми, яка допоможе позбутися від порушень сну як вам, так і вашим дітям. Ще одні ліки — молитви святих, які допомагають вилікувати недугу. І змова, і молитва обов’язково допоможуть, якщо правильно їх використовувати.

Що стосується трав, це засіб, який було винайдено самою природою, використовується для лікування найрізноманітніших недуг з найдавніших часів. При цьому лікування травами не тільки не застаріло, але і стає останнім часом все більш актуальним рік від року. Лікування травами майже не має протипоказань і не викликає побічних ефектів, при цьому воно дозволяє позбавитися від безсоння.

Змова, що допомагає швидко заснути

Цей ритуал, який допоможе прогнати нав’язливі думки, якщо вони крутяться в голові і не дають заснути. Ось один з народних змов, які можна вимовляти перед сном.

Зоря, зірниця, красна дівиця, сама мати і цариця; світлий місяць, ясні зорі, візьміть у мене безсоння, бездремотніцу, полуношницу, серед ночі прийди до мене хоч красною дівицею, хоч матір’ю царицею і склади з мене, відведи від мене окаянну силу і дай мені Спасового руку, богородіцини замок. Ангел мій, архангел мій збережи душу мою, скрепі моє серце, ворог сатана, відмовся від мене. Хрестом хрещуся, хрестом огороджувальних, хрестом ангела закликаю, хрестом лукавого відганяю. Во ім’я отця і сина і святого духа, амінь. Знаю святі знамення.

Молитви від безсоння у дорослих і дітей

В якості вечірнього ритуалу можна також читати молитви святому Преподобному Маруфу, єпископу Мессопотамскому. Така молитва заспокоює і заспокоює.

Про священна голово, преподобний отче, преблаженний АВВО Маруф, що не забудь убогих твоїх до кінця, але поминай нас завжди у святих і сприятливих молитвах до Бога: Нехай згадає стадо твоє, еже сам упасл єси, і не забудь посещаті чад твоїх молі за нас, отче священний, за діти твоя духовні, яко маєш відвагу до Небесного Царя: чи не будь мовчазним за нас до Господа, і не погорди нас, вірою і любов’ю хто поважає тя: поминай нас недостойних у Престолу Всемогутнього, і не переставай моляся про нас до Христа Бога, бо дана тобі бисть благодать за нас молитися. Чи не уявно бо тя Сущани мертва: аще бо тілом і преставився єси від нас, але і по смерті живий єси перебуваєш, не відступай від нас духом, зберігаючи нас від стріл ворожих і усякої принади бісівські і хитрощів диявольських пастирю наш добрий аще бо і мощей твоїх раку перед очима нашими видима є завжди, але свята твоя душа зі ангельського воїнства, зі безплотних лики, з небесними силами, у Престолу Всемогутнього стоячи перед, гідно веселиться, ведуще убо тя воістину і по смерті жива суща, тобі припадаємо і тобі молимося: молися за нас Всесильному Богу, про користь душ наших, і випроси нам час на покаяння, так безборонно прейдем від землі на небо, від митарств ж гірких, бісів повітряних князів і від вічної муки та позбудемося, і Небесного Царства спадкоємиці нехай буде він з усіма праведними, від століття угідь Господу нашому Ісусу Христу: Йому ж личить всяка слава, честь і поклоніння, з безначальним Його Отцем, і з Пресвятим і Благим і животворящим Духом, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Коли ви закінчите читання молитви, відразу йдіть в ліжко — в цей день вам вже ні з ким не можна говорити.

Є молитви, які ви можете застосовувати не тільки по відношенню до себе, але також і до своїх дітей — такі, як молитва преподобного Іринарху, затворнику Ростовському.

Про преподобний отче Ірінарше! Се ми молимо тебе старанно: буди посередник наш повсякчас, випроси нам, рабам Божим (імена), від Христа Бога світ, тишу, благоденство, здоров’я і порятунок, і від усіх ворогів видимих ​​і невидимих ​​огорожу, покрий ж нас клопотанням твоїм від знаходження всяких бід і скорбот, паче же від спокус ворога темнаго, щоб усі ми з тобою славимо всесвяте ім’я Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Засіб від безсоння в домашніх умовах

До найпростіших і ефективних засобів лікування безсоння в домашніх умовах можна віднести відвар ромашки, настоянку кропу і чай з мелісою.

Якщо ваша безсоння викликане перенапруженням, хорошим засобом буде настоянка з коренів хрону: 100 гр коренів потрібно наполягати в 1 літрі кріпленого білого вина 10 днів. Кожен день настойку треба збовтувати, а потім процідити. Приймають настойку з коріння хрону 3 рази в день по 1 столовій ложці. Якщо кріпленого вина немає, для приготування кошти можна взяти і звичайне вино. Щоб настойка не дратувала шлунок, можна запивати її молоком.

Крім того, слід пам’ятати, що при безсонні добре допомагає зміна раціону харчування. Зокрема, можна вводити в нього такі продукти, які допомагають заснути: мед, салатний цибулю, банани.

Ці прості засоби позбавлення від безсоння допоможуть вам розслабити справу і розум, скоріше забути про прожитий день і про всі турботи і швидше заснути. Вони дозволять позбутися від усіх проблем з нічним відпочинком, отримавши міцний здоровий зон.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: