Ефективна молитва перед початком будь-якої справи

Ефективна молитва перед початком будь-якої справи

Більшість сучасних людей влаштовані так, що покладаються в усьому виключно на свої сили. Віруючі люди складають в цьому випадку виключення. Вони звикли довіряти своє життя Богу і просити небесної допомоги для створення будь-якого запланованого справи.

Існують навіть спеціальні молитви, що містять подібні прохання. Такі молитви дають людині надію на те, що задумане легко і без зайвих перешкод здійсниться.

Короткий зміст:

Молитва перед початком важливої ​​справи

Запланувавши здійснити якусь важливу справу, потрібно твердо сподіватися на допомогу Божу і щиро помолитись перед тим, як приступити до задуманого:

Царю Небесний, Утішителю, Душе істини, що всюди єси і все наповняєш, Скарб благих і життя подателю, прийди і вселися в нас, і очисти нас від усякої скверни, і спаси, Благий, душі наші.

Благослови, Господи, і допоможи мені, грішному, зробити починаємо мною справу, на славу Твою.

Господи, Ісусе Христе, Сину Єдинородний Безначальнаго Твого Отця, Ти бо рекл єси пречистими устами Твоїми, бо без Мене не можете нічого чинити. Господи мій, Господи, вірою обсяг в душі моїй і серце Тобою речення, що припадаю Твоєї благості: допоможи мені, грішному, це справа, мною починаємо, про Тебе Самому совершіті, в ім’я Отця і Сина і Святого Духа, молитвами Богородиці і всіх Твоїх святих. Амінь.

Потрібно пам’ятати, що від Великодня до Вознесіння «Царю небесний…» не читають, замість неї:

Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував (бажано тричі).

Молимося на удачу в роботі

Кожен день приносить і турботи, і праці, і радість. Особливо пов’язані з професійною діяльністю.

Щоб на роботі справи йшли успішно, потрібно також звертатися до Бога і Пресвятої Богородиці з проханням про допомогу.

Щодня, перед початком робочого дня, можна щиро молитися так:

Подячні слова, завершальні виконане справу

Після завершення запланованого потрібно з подяку помолитись

Виконання всіх благих Ти єси, Христе мій, виконай радості і веселощів душу мою і спаси мене, бо єдиний многомилостивий, Господи, слава Тобі.

Достойно єсть яко востаннє славити Тебе Богородицю, присноблаженну і Пренепорочну і Матір Бога нашого. Чеснішу від херувимів і незрівнянно славнішу від серафимів, що без зотління Бога Слово породила, сущу Богородицю, Тебе величаємо

Після Великого посту до Вознесіння потрібно другу молитву замінювати на:

«Ангел звістив Благодатний…».

Існує і короткий правило, передують будь-яку справу. Ось воно: Господи, благослови на мої повсякденні праці. Господи помилуй. Допоможи.

Це коротенько правило можна творити і при виконанні самої справи.

Після здійснення роботи потрібно подякувати Богові за надіслане благословення на труди:

Господи, дякую тобі за допомогу в роботі. Помилуй мя і прости. За все дякую Тобі, Господи.

Творити молитви потрібно з гарячим серцем, щире, твердо вірячи, що Господь тебе почує і обов’язково допоможе своїй благодатній допомогою згори.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: