Зняття сильної порчі по фотографії: ефективний спосіб

Зняття сильної порчі по фотографії: ефективний спосіб

В цій статті:

  • Людина та її зображення;
  • Який буває порчі по фото?;
  • Як знімати порчу по фото?;
  • Як визначити наявність порчі по фото?;
  • Обряд зняття порчі по фото.
  • Сьогодні, коли акаунти в соціальних мережах можуть бути встановлені майже у кожної людини, порчі по фото стає все більш поширеною. Хтось не вірить в її існування — мовляв, якби так легко можна було впливати на іншу людину, цим би займалися всі кому не ліньки. Але як би ви не ставилися до порчі по фото, вона існує. І якщо її наклали грамотно, то у жертви дуже скоро з’явиться багато проблем і неприємностей. Але що ж таке порчі по фото і чи можливе зняття сильної порчі по фотографії, навіть якщо це будь-яка інша порчі.

    Людина та її зображення

    Твої фото на увазі, і хто завгодно може цим скористатися!

    Фотографія є енергетичним відбитком людини. І так як енергетика кожного з нас індивідуальна, то професійний маг легко зможе впливати на зображеного на фото людини, як наводячи зурочення, так і знімаючи її.



    Однак це зовсім не означає, що навести порчу може будь-яка людина, якщо йому захочеться насолити своїм ворогам. Адже, щоб впоратися з цим завданням, потрібно мати досить потужну енергетику, що дозволяє долати індивідуальний захисний бар’єр своєї жертви.

    Який буває порчі по фото?

    Щоб зняти порчу по фотографії ви повинні розуміти що вона з себе представляє. Сьогодні фахівці виділяють кілька видів впливу по фото:

  • Порча на бізнес;
  • Порча на здоров’я;
  • Порча на любов;
  • Порча на смерть.
  • Найбільш небезпечною вважається порчі на смерть, так як за допомогою фото досвідчений маг може прив’язати до людини дух небіжчика за допомогою підкладали фото в труну померлого, перш ніж його опустять в могилу. Ось тільки зробити порчу на смерть можуть не всі маги, та й не всім це дозволяється. Так-так, на це необхідно особливий дозвіл зверху! Саме тому порча на смерть є більш рідкісним видом порчі.

    Як знімати порчу по фото?

    Віра і церковна атрибутика — ось в чому сила білих чаклунів.

    Якщо на вас навели порчу по фото, то позбутися її можна, якщо спалити саме ту фотографію, за допомогою якої над вами попрацювали. Але знайти це фото практично нереально, особливо, якщо його закопали в могилу разом з небіжчиком. Ось тільки не треба турбуватися! Ви можете звернутися за допомогою до професіонала, який швидко позбавить вас від негативної програми.

    Знімати порчу можна з фото, якщо людина знаходиться далеко від вас або не може бути присутнім при процедурі. За допомогою фотографії маг проведе чистку енергетичного поля, використовуючи в роботі віск, спеціальні церковні свічки, святу воду та інші атрибути.

    Чи можна зняти порчу по фото самостійно? Можна, можливо. Якщо це проста порчі або приворот. Але ми настійно рекомендуємо не займатися самодіяльністю і звернутися до фахівця. Якщо ж у вас немає можливості це зробити, нижче ми наведемо простий і досить ефективний спосіб зняття порчі по фотографії, але для початку ви повинні визначити наявність порчі. Як це зробити?

    Як визначити наявність порчі по фото?

    Сила вогню невблаганна навіть перед найсильнішою псуванням.

    Сядьте за стіл, покладіть перед собою фото, запаліть церковну свічку. Правою рукою повільно проводите діагностику з голови до ніг. При тяжких і провалювання руки в якомусь місці можна говорити про операцію.

    Якщо ж руку в зображення неначе затягує, а свічка починає хвилюватися, тріщати або коптеть, то на людину є порча. Навіть якщо ви відчуєте від фотографії холод, ви можете говорити про наявність негативу. Ще над фото можна поставити хрестик на ниточці (21 см) і він не ворушиться, то людина вже померла або дуже скоро покине цей світ, але при цьому не обов’язково від порчі.

    Обряд зняття порчі по фото

    Береться фото зіпсованих людини, де він зображений у повний зріст. Людина на фото повинен бути зображений в тверезому стані — це дуже важливо, тому що алкоголь спотворює інформацію. Небажані знімки на тлі гір, моря і церкви, вони теж заломлюють дані про людину.

    Поставте перед собою ікону Святої Трійці, запаліть три свічки, приготуйте свіже яйце і подумки пожвавите зіпсовані на фото. У ліву руку візьміть фото, в праву — яйце, яким почніть катати по знімку, при цьому 7 раз читайте:

    «В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Від молитви Богородиці, від хреста Ісуса, від печаті Христової, від допомоги Святих, від мого слова відійди, нечистий біс, проклятий дух, на древа сухі, на мохи та болота, там тобі жити, перебувати, кричати, а не в Божому рабі ( ім’я) сваволили. Сам Господь Ісус Христос і Пресвята Богородиця матір, все небесні сили: Михайло Архангел, Авоід Ангел і Святі Чудотворці: Ііфон і Мароф, Ілля Пророк, Дмитро Ростовський, Георгій Побідоносець, Микола Чудотворець, Іоанн Хреститель, цар Давид, Василь Істофер, Микита Великомученик і слово моє страшно, а заговір сильний! Забороняю тобі, проклятий біс, нечистий дух, бути в Божому рабі (ім’я), піди геть зараз же, цієї ж миті зі своїми порчі і чарами і відійди від Божого раба (ім’я) геть, іди до свого місця, де раніше був, і куди тебе Господь Бог, Ісус Христос відправив, де жити велів, в пекло, в порожню землю, туди і йди, там і живи, а цього Божого раба (ім’я) залиш назавжди, нині і до віку. Амінь. Амінь. Амінь».

    Закінчивши читання, пальцями загасіть свічки, яйце викиньте в унітаз, щоб воно при цьому розбилося, і кілька разів змийте. Фото окропіте святою водою і прикладіть зображенням до ікони. Повторювати ритуал треба сім днів поспіль, після чого фото знову перевіряється на наявність порчі або негативної енергії. При перевірці можна використовувати маятник або рамки. Якщо рамки будуть розходитися, а маятник обертатися проти годинникової стрілки, то через три дні вам знову треба приступити до ритуалу по очищенню.




    Зараз ви знаходитесь тут:


    Схожі записи
  • Як зняти відворот з чоловіка і повернути любов у родину
  • Циганська порча: правильне зняття і застосування
  • Рунічні амулети: як зробити і виготовити
  • Що таке приворот: що робити і носити для захисту
  • Порча на суперницю: як навести цю магію правильним способом