Найсильніша молитва на любов чоловіка і залучення судженого в своє життя

Найсильніша молитва на любов чоловіка і залучення судженого в своє життя

Другу половинку з легкістю може дістати далеко не кожна жінка. У таких випадках вам допоможе молитва на залучення любові чоловіка. Особливо це стосується дівчат, які вже зневірилися знайти свого судженого.

Молитва про кохання значно відрізняється від магічних обрядів. Її читають в основному перед іконами.

Короткий зміст:

Сильна молитва

Невдалі відносини лякають багатьох. Саме через такого негативного досвіду дівчата бояться вибудовувати їх знову. Однак, якщо помолитися святим, все страхи поступово відступають. Повіривши в силу молитви, жінка незабаром заведе нові романтичні відносини. Притому це будуть ті, які, так би мовити, на все життя.

Перед тим, як прочитати молитву, потрібно знати конкретні правила:

Виконайте ці нехитрі умови, і результат не змусить себе чекати.

Молитися слід в велике свято, коли йде Покров Богородиці. Не забороняється робити це і в інші пори року. Але Саме в жовтні у молитви з’явиться максимальна сила.

«О, Всевишній Господи, я знаю, що велике щастя моє залежить від того, щоб я Тебе любила всією душею і всім серцем моїми виконувала у всьому святу волю Твою.

Керуй же Сам, о Боже мій, душею моєю і наповнюй серце моє: я хочу догоджати Тобі одному, бо ти Творець і Бог мій.

Збережи мене від гордості і самолюбства: розум, скромність і цнотливість нехай прикрашають мене. Неробство противна Тобі і породжують пороки, подай же мені охоту до праці і благослови труди мої.

Оскільки ж закон Твій святий наказує людям жити в чесному подружжі, то приведи мене Отче Святий, до цього освяченого Тобою стану, не для догоди бажанню моєму, а для виконання призначення Твого, бо Ти Сам сказав: недобре чоловікові бути одному, і, створивши йому дружину в помічницю, благословив їх рости, множітіся і населяти землю.

Вислухай смиренну молитву мою з глибини дівочого серця Тобі возносить: дай мені чоловіка чесного і побожного, щоб ми в любові з ним і згоді прославляли Тебе, милосердного Бога: Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.»

Як звертатися до Миколаю Чудотворцю?

Слід заздалегідь знати, що молитва Святому Угодника допоможе не всім. Микола відчуває, коли до нього звертаються зі злим умислом. Крім того, якщо ваша основна мета — це втіхи з конкретним чоловіком, то Чудотворець ще більше віддалить його від вас.

Крім того, не досягнуть результату дівчата, які бажають відвести вподобаного хлопця з родини. Тому нашіптує молитву тільки з чистим серцем. Притому у вас повинна бути щира віра в чудо.

Якщо ви відчуваєте, що ще не готові до справжніх відносин, то слід почекати з проханням. Бажання щире? Тоді йдіть до храму і моліться у відповідній ікони. Крім того, можна зробити і домашній вівтар. Перший час, щоб не збитися, читайте молитву по аркушу паперу. Однак після її слід все-таки вивчити.

«C серцем від любові стомленим, звертаюся до тебе, Чудотворець Миколай. Чи не прогневайся на мене за гріховну прохання, але з’єднай долі рабів твоїх (називаєте своє ім’я та ім’я коханого чоловіка) навіки вічні. Пошли мені диво у вигляді взаємної любові та отруєнь все пороки бісівські. Упросив Господа Бога про благословення і Назви нас чоловіком і дружиною. Хай буде воля твоя. Амінь.»

На любов конкретного чоловіки

Якщо ви хочете, щоб вас полюбив конкретна людина, то в цьому випадку потрібно звертатися до Пресвятої Богородиці. Велика Мати любить своїх дітей, тому вона готова прийти на допомогу кожному. Не забувайте дотримуватися кількох простих правил:

«Благословенна Марія,

Мати Бога нашого Ісуса Христа,

Прошу тебе, зазирни в душу мою,

Знайди мені коханого,

Приведи його до мене,

Того, хто теж шукає любові,

Дружина моєї душі,

Того, кого полюблю я,

І хто буде любити мене до кінця наших днів,

Тебе, знає страждання і таємниці жінки,

Прошу смиренно в ім’я Бога нашого.»

Змова

Існує також і сильний бунт. Знадобиться маленький камінь. Візьміть його край дороги, коли йдете додому. Принести його в квартиру і помийте під холодною водою 7 разів. Після покладіть камінчик на плиту і зігрійте його. Візьміть його, вийдіть з дому і пройдіть навколо сім кіл. Знайдіть на сході дерево, встаньте до нього обличчям і скажіть наступну молитву:

«Встала я, Раба Божа (власне ім’я), вийшла з власного будинку через двері та через ворота. Пішла я прямо на схід, підійшла до дерева старому і мудрому, надійному та міцному. Поклала я біля коріння його камінчик свій чарівний, твердий і чистий. І поки він під деревом буде лежати, я в житті не буду самотності знати, горя мені гіркого не бачити. А через тиждень зустріч я свого судженого, любов справжню, що не пропливе повз мене лебідонькою граціозно, а назавжди зі мною залишиться і душу мою радістю наповнить на всю майбутню життя. Слово моє міцне і сильне, нікому його не дано змінити. Амінь.»

Залиште камінь у дерева і вирушайте додому, не озираючись.

Існують і десятки інших змов, в яких не потрібно якихось маніпуляцій. Наприклад, досить взяти аркуш паперу і написати на ньому послання Господа. Попросіть в ньому своїми словами про те, що вам хочеться знайти кохання хлопця. Записка залишається на підвіконні. Тримайте її там, поки бажання не збудеться.

Всевишній допоможе вам знайти любов, якщо ви будете молитися з щирою вірою.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: