Дієва молитва рятує від всіх прокльонів

Дієва молитва рятує від всіх прокльонів

Прокляття відноситься до числа найсильніших енергетичних впливів на людину. Дія його може поширюватися на весь рід або конкретних його представників (наприклад, тільки жінок, дітей або чоловіків). Мовлення прокляття може будь-яка людина, а мати магічними здібностями для додання сили словам зовсім не обов’язково.

Процес позбавлення від дії негативної енергії слів може тривати роками. До числа найсильніших засобів боротьби відносять молитву рятує від усіх проклять.

Короткий зміст:

Що таке прокляття і як від нього позбутися?

Прокляття є різновидом негативного впливу на людину за допомогою різкої словоформи. Магічні кошти в даному випадку не використовуються. Дія прокляття залежить від енергетичної сили жертви. Існує кілька різновидів таких словоформ, але найнебезпечнішими з них вважаються гнівні слова, вимовлені матір’ю на адресу своєї дитини.

Види прокльонів:

Руйнівна сила прокляття може запустити в жертві програму самознищення. Виявляється воно в різних формах. Якщо людина, що говорить гнівні слова, має на увазі конкретну ситуацію, то інші сфери життя жертви можуть не постраждати.

Сильне прокляття здатне кардинально змінити долю і стати причиною серйозних захворювань, бідності, втрати всього найдорожчого. Позбутися від його впливу можна кількома способами, але найефективнішими з них вважаються молитви і отримання допомоги Бога.

Особливості прокльонів:

Після читання молитов проти всіх прокльонів протягом декількох днів або відразу після звернення до вищих сил, людина повинна відчути полегшення. Цей фактор свідчить про те, що сталося «очищення». Якщо ніяких емоцій або почуттів після молитви не було, то це вказує на відсутність поганого впливу чужих слів або неправильному проведенні обряду. Можливо, слова були вимовлені недостатньо щиро.

Молитва православна

Перед читанням молитви про зняття всіх прокльонів необхідно провести кілька підготовчих процедур. В першу чергу треба відвідати церкву і подати записку про власний здоров’ї. Потім рекомендується поставити по три свічки біля ікон Матрони Московської, Серафима Саровського, Миколи Чудотворця і Ісуса Христа.

Додатково треба придбати дванадцять церковних свічок. Зазначені ікони краще купити в мініатюрному варіанті і зберігати їх вдома для захисту від недоброзичливців. Читати молитви знімають негативні впливи можна в домашніх умовах, але тільки в спокійній обстановці. Під час читання запалюються куплені свічки і ставиться чашка зі святою водою.

Текст сильної, православної молитви для очищення від прокльонів:

«Авва Отче! В ім’я Ісуса Христа, який прийшов у плоті, прошу Твого прощення за всі гріхи, які я зробив (а) в цьому житті. Прости і за ті гріхи, про які я не знаю. Прости за гріхи неслухняності Тобі дорогий мій Господь. Прошу Тебе Господи відділи мене від усіх гріхів через дивну кров Ісуса Христа і видали все прокляття, що прийшли в моє життя через ці гріхи.

Іменем Ісуса Христа, який прийшов у плоті, я наказую всім прокльонів прийшли до мене в моє життя зруйнуватися і зникнути назавжди в ім’я Ісуса Христа мого Господа. І всім демонам, пов’язаних з цими прокльонами, наказую назавжди покинути мене і мою сім’ю. НАЗАВЖДИ в ім’я Ісуса Христа прийшов був у тілі! Прошу тебе Господи зціли всі рани, які були нанесені прокляттям у всіх сферах мого життя. Зціли всі рани, які були нанесені прокляттям всякої хвороби, зціли мене цілком. Дякую Тобі дорогий мій Господь! Дякую тобі! Дякую тобі! Я дуже люблю Тебе і хочу бути таким (ою) яким (ою) Ти бажаєш бачити мене. Допоможи мені знати і виконувати тільки волю Твою, щоб завжди і всюди славилось ім’я Твоє. Зроби в моєму житті все, що Ти визначив для мене. Допоможи мені гідно пройти мій земний шлях: очиститися, висвітлити і приготуватися для життя вічного з Тобою, дорогий мій Господь! Амінь.»

Прокляття може не проявляти себе протягом багатьох років. У деяких випадках воно супроводжує людину протягом всього його життя, періодично з’являючись у вигляді різних неприємностей.

Молитву рятує від всіх прокльонів, в тому числі і від прокляття матері, можна читати не тільки в період невдач або наявності підозри про вплив темних сил, але і в якості, так званої, профілактики. Захист вищих сил допоможе не тільки усунути наявну чорну енергетику, але і запобіжить наслідки поганих слів, сказаних на вашу адресу.

Сури в ісламі

Читання мусульманських молитов проти прокляття має свої відмінності. Береться їх текст з Корану, а називаються вони — сури. Читання молитов треба починати з середини ночі і продовжувати до світанку. Звернення до Аллаха завжди починається з сури Аль-Фатіха, а закінчується сурой Ан-Нас. Найефективнішим способом усунення прокляття за мусульманськими традиціями вважається сура Йа-Сін. Особливою силою вона володіє, якщо читати її вночі в п’ятницю.

Правила читання мусульманської молитви:

Хто такий Михайлов Єлисей і його способи?

Михайлов Єлисей Данилович — практикуючий цілитель, допомагає не тільки позбавлятися від проклять, а й створив унікальний «Сервіс Дистанційного цілительства». У своїй практиці екзорцист використовується найдавніші методики і створює свої власні техніки.

Народився цілитель в 1966 році в Татарстані. Єлисей Михайлов написав кілька робіт, присвячених своєї діяльності, але найпопулярнішою з них вважається збірник «Курс Духовного очищення», до якого увійшли молитви на всі випадки життя.

У нього є унікальна молитва, яка допомагає позбутися від проклять і псування і поставити захист від них.

Текст молитви від Єлисея Михайлова (вимовляти слова треба максимально щиро):

Я закликаю ангелів Божих і все Світлі Божественні енергії і сили, які можуть мені допомогти позбутися від усіх проклять.

Якщо я когось проклинав у своєму житті, то я відмовляюся від всіх своїх проклять! Я усвідомлюю всі свої помилки! Я усвідомлено і назавжди знищую, спалюю Божественним Вогнем всі свої прокляття минулого, сьогодення і майбутнього часів! Відтепер і назавжди я забороняю темним силам використовувати мої прокльони в їх темні справи.

Я позбавляю всі свої прокляття всієї їх енергії і сили! Я спалюю всі свої прокляття Божественним Вогнем! Як я провів прокляття, так я їх і знищую! (Повторити цей абзац 3 рази)

І якщо на мені ще залишилися прокляття, послані іншими людьми, я їх теж позбавляю всієї енергії і сили! Я спалюю їх Божественним Вогнем! Нехай Божественне Світло наповнює мене і звільняє від усіх проклять!

Нехай Божественне Світло наповнить всіх людей, яких я коли-небудь проклинав! Нехай Божественне Світло спалить все прокляття, які я коли-небудь посилав на людей. Я звільняю всіх людей від своїх проклять! І я сам звільняюся від всіх проклять!

Нехай все люди, коли-небудь постраждали від моїх слів і думок наповняться Божественним Світлом, енергіями здоров’я, радості, щастя, любові і миру! Я благословляю всіх людей, яких коли-небудь проклинав! Я благословляю всіх людей взагалі!

Всім людям взагалі я посилаю: яскраві божественні промені доброти, яскраві божественні промені щастя, яскраві божественні промені любові, яскраві божественні промені радості, яскраві божественні промені здоров’я, яскраві божественні промені процвітання, яскраві божественні промені світу, яскраві божественні промені благополуччя!

З самих глибин своєї душі посилаю ці яскраві світлі зцілюють промені всім-всім істотам Землі!

Від щирого серця бажаю всім любові, радості, світла, щастя і вкладаю в це бажання всю свою енергію!

Нехай переможуть світлі сили Землі і розсіються всі сили темряви! (Повторити цей абзац 3 рази) В знак серйозності своїх слів і намірів я посилаю світлі промені всім істотам Землі, Космосу і Всесвіту!

Нехай ці мої слова досягнутий найдальших глибин Всесвіту! Нехай ці мої слова почують і відчують всі істоти і сутності всіх видимих ​​і невидимих ​​людині просторів і вимірів! Нехай мої слова почують всі ангели і сам Творець! Нехай всі вони будуть свідками!

Відтепер і назавжди я позбавляю свої думки і слова будь-якої негативної, руйнівної енергії! Відтепер і назавжди мої думки і слова не зможуть заподіяти нікому шкоди! Відтепер навіть якщо я випадково і помисли погане або висловлю негативні слова, то нехай вони згорять прямо тут же, не заподіявши нікому шкоди!

Темні сили! Я забороняю вам використовувати мої негативні думки і слова в ваших темних справах! Якщо ви будете намагатися використовувати мої слова і думки в ваших темних справах, то вас спалить Божественне Світло!

Відтепер і назавжди нехай мої думки, слова і справи наповняться Божественним Світлом і завжди несуть мені, оточуючим людям і всьому світу радість, щастя, здоров’я, любов, мир, мудрість, процвітання!

Нехай Божественне Світло відтепер і назавжди наповнить мене, всю мою родину, всю нашу країну і всю Землю! (Повторити останній абзац 3 рази)

Дія проклять може проявитися не відразу. Якщо після сварки з чоловіком, від нього були почуті слова негативних побажань, необхідно в найкоротші терміни забезпечити себе і звернутися за захистом до Бога. В іншому випадку наслідки можуть завдати серйозної шкоди і повністю змінити життя.

Першими ознаками дії прокляття є низка невдач, часті хвороби, загальне слабке стан організму й інші фактори, які змушують думати про роботу чорних сил.

Таємниці імен, снів, зірок

Зараз ви знаходитесь тут:

Можливо, вас зацікавить: